Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2009 Δήλωση Τριαντ. Παπαδόπουλου για την επιλογή του ως υποψήφιου βουλευτού

Δήλωση Τριαντ. Παπαδόπουλου για την επιλογή του ως υποψήφιου βουλευτού

0

Μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ για το νομό μας, ο υποψήφιος βουλευτής γιατρός Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση.

Η κατάρρευση της κυβέρνησης της ΝΔ και η απόδραση Καραμανλή με προαγγελθείσα ημερομηνία τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου τερματίζει την καταστροφική ακυβερνησία και τα ρουσφετολογικά όργια και δίνει στο λαό τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει με την ψήφο του οριστικά μια καινούργια σελίδα για τη χώρα.

Οι εκλογές της 4ης Οκτωβρίου είναι μια κρίσιμη πολιτική αναμέτρηση-σταθμός για τη χώρα. Μα πρώτα- πρώτα

-για τον πολίτη που βιώνει τα αποτελέσματα της πεντάχρονης διακυβέρνησης της ΝΔ και της κρίσης με τη συμπίεση του εισοδήματός του, την ανασφάλεια της εργασίας μπροστά στην αυξανόμενη ανεργία και κύρια των νέων.

-για τους αγρότες των οποίων συνθλίβεται το πενιχρό  εισόδημά τους με τις εξοντωτικές τιμές και την εκμετάλλευση των μεσαζόντων.

-Για τους εργαζόμενους μπροστά στο φάσμα της ανεργίας

-Για τους επαγγελματίες με την κρίση της αγοράς

-για τους συνταξιούχους και όλους τους πολίτες από την ακρίβεια και την ανασφάλεια.

Ήρθε η ώρα της απάντησης του λαού. Ήρθε η ώρα του πολίτη. Είναι η στιγμή της ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ του ΠΑΣΟΚ απέναντι στους πολίτες, τα δύσκολα προβλήματα, την προοπτική της πατρίδας μας.

Είναι εξαιρετική τιμή και ευθύνη για μένα να με επιλέξει ο πρόεδρος και το κίνημά μας στη θέση μάχης και προοπτικής του υποψήφιου βουλευτή για το νομό μας στην κρίσιμη αυτή εκλογική αναμέτρηση.

Σήμερα ξεκινάμε στην Ξάνθη τη μεγάλη πορεία για την ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ του ΠΑΣΟΚ και τη μεγάλη ΑΝΑΤΡΟΠΗ από τα παλαιοκομματικά κατεστημένα. Να ανοίξουμε ένα καινούργιο δρόμο αξιοπρέπειας και προοπτικής για όλους τους πολίτες που αγαπούν και μοχθούν για τον τόπο  Μα πρωταρχικά για τους νέους μας που το χρειάζονται, για να ανοίξουν τα φτερά του μέλλοντός τους.

Σας καλώ όλους να συναντηθούμε στην κοινή προσπάθεια, στον κοινό αγώνα και να είστε βέβαιοι ότι θα δικαιώσουμε την κοινωνία και τους πολίτες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τακτοποιήσεις και διευκολύνσεις στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο

Το μεσημέρι της Τ …