Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2009 Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους

0

Πολλές και θερμές οι ευχές που έλαβε και φέτος η εφημερίδα μας για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση. Οι ευχές έφτασαν σε μας με κάρτες, ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά αλλά και προσωπικά από την πολιτική ηγεσία της χώρας, δήμων και νομών, αλλά και από Οργανισμούς, Υπηρεσίες, Ενώσεις, επιχειρήσεις και φίλους. Ο εκδότης και το προσωπικό της εφημερίδας «ΕΜΠΡΟΣ» ευχαριστούν και ανταποδίδουν.
– Θρησκευτική ηγεσία
Τις ευχές του για τις άγιες αυτές ημέρες απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου, κ. Παντελεήμων
-Πολιτική ηγεσία
Θερμές ευχές έστειλαν: ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, η Γενική Γραμματεία του υπουργείου Εσωτερικών, το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, ο βουλευτής νομού Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αλέξανδρος Κοντός, ο βουλευτής νομού Ξάνθης του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Παναγιώτης Σγουρίδης, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ιωάννης Γκλαβάκης, ο πρώην βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Οικονόμου Παντελής, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., κ. Σταμάτης Δημήτριος, ο Νομάρχης Ξάνθης, κ. Γεώργιος Παυλίδης, ο Δήμαρχος Ξάνθης, κ. Μιχάλης Στυλιανίδης, ο Δήμαρχος Τοπείρου, κ. Στυλιανός Χατζηευαγγέλου, ο Δήμαρχος Βιστωνίδος, κ. Ζλάτκος Νικόλαος, η πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ξάνθης, κα Δημούδη Χρυσούλα, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Υπερνομαρχία Πολιτών», κ. Φώτης Καραλίδης, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες για την Αλλαγή», κ. Χρίστος Πούλιος, ο πρώην Δήμαρχος Μύκης, κ. Μουτζαχίντ Ντουκιαντζή, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και των δημοτικών επιχειρήσεων Ε.Α.Π.Α.Ξ. και Ε.Τ.Α.Ν.Ε.Ξ., κ. Καλαϊτζής Θεολόγος καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος, κ. Σάββας Μελισσόπουλος.
-Σώματα Ασφαλείας
Τις ευχές του για επίτευξη δημιουργικών στόχων και Καλή Ανάσταση απέστειλε στο «ΕΜΠΡΟΣ»: ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης, ταξίαρχος κ. Ανδρέας Κατσιμπέρης.
-Πολιτικά Κόμματα, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Οργανισμοί, Φορείς, Σύλλογοι, Ενώσεις
Ευχές για Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση απέστειλαν στο «ΕΜΠΡΟΣ» επίσης:
, το πολιτικό κόμμα «Δημοκρατική Αναγέννηση», το πολιτικό κόμμα «ΔΗΚΚΙ», ο Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων (Σ.Η.Π.Ε.), το Ε.Β.Ε. Ροδόπης και ο πρόεδρός του, κ. Κωνσταντίνος Λιούρτας, η Ο.Ε.Β.Ε. Ξάνθης και ο πρόεδρός της, κ. Σωτήρης Τσιακίρογλου, ο πρόεδρος, κ. Σπύρος Παπαχρήστου και ο Γενικός Γραμματέας, κ. Άγγελος Μπεμπεκίδης, του Εργατικού Κέντρου Ν. Ξάνθης, ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης, ο Σύλλογος Τεχνολόγων – Γεωπόνων Ελλάδος, η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης, , ο Σύλλογος Αιμοδοτών «Η Αγάπη», καθώς και ο ιδρυτής του, κ. Μαυρίδης Ελευθέριος, το Γηροκομείο Ξάνθης «Ο Μέγας Βασίλειος», το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών του νομού Ξάνθης, καθώς και το παράρτημα Ξάνθης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.
– Εταιρίες και Ιδιώτες
Θερμές ευχές απέστειλαν για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση στο «ΕΜΠΡΟΣ»: το Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Ξάνθης, καθώς και οι: κ. Κουρπαλίδης Γιάννης καθώς και ο δικηγόρος, κ. Χουλιάρας Γεώργιος.
Τους ευχαριστούμε όλους και αντευχόμαστε Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά, με αγάπη, υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Γιώργος Συληγαρδάκης
syligardakisg@yahoo.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

 «Θα είμαι στρατιώτης του ΠΑΣΟΚ»

Με συγκίνηση και …