Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2009 32 χρόνια στις επάλξεις της Ενημέρωσης

32 χρόνια στις επάλξεις της Ενημέρωσης

0

Συμπληρώθηκαν χθες, Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009, τριάντα δύο χρόνια από την πρώτη έκδοση του «ΕΜΠΡΟΣ», που έγινε την Δευτέρα 1 Ιουνίου 1977. Γιορτάζοντας λοιπόν την επέτειο της πρώτης κυκλοφορίας της εφημερίδας μας, δεχθήκαμε πολλές ευχές από επώνυμους εκπροσώπους του πολιτικού, κοινωνικού και οικονομικού κόσμου της πόλης μας, όπως και από πολλούς, απλούς και ανώνυμους πολίτες της Ξάνθης και του νομού, αναγνώστες μας και μη.
Σταχυολογώντας κάποιες από αυτές τις παραθέτουμε σήμερα, όπως τις λάβαμε:

Αλέξανδρος Κοντός (πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, νυν βουλευτής Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας):
«Η εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ» επί 32 χρόνια, με υπευθυνότητα και αντικειμενικότητα, προσφέρει ουσιαστική πληροφόρηση στους πολίτες της Ξάνθης. Εύχομαι στον Γιάννη Διαφωνίδη, τους δημοσιογράφους αλλά και σε όλα τα στελέχη της εφημερίδας να συνεχίσουν την προσπάθεια αυτή και να έχουν τις ίδιες και περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον, με αυτές που μέχρι σήμερα σημείωσαν, όπως επίσης και να είναι βέβαιοι ότι τόσο εγώ, όσο και οι συμπολίτες μας αναγνωρίζουν αυτή την προσπάθεια και στηρίζουν την εφημερίδα σας»

Σγουρίδης Παναγιώτης (πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής, νυν βουλευτής Ξάνθης του ΠΑ.ΣΟ.Κ.):
«Συμπληρώνετε σήμερα (σ.σ. χθες) τα χρόνια του Χριστού αλλά και του Μ. Αλεξάνδρου, η δική σας όμως ιστορία θα γραφτεί με την συνέχεια των εκδόσεών σας, με την δημοσιογραφική δεοντολογία, την συνέχεια, την συνέπεια, την προβολή της είδησης και την παράθεση του λογικού σχολιασμού. Εύχομαι ολόψυχα δημοσιογραφική μακροημέρευση και μεγάλες κυκλοφορίες»

Παυλίδης Γεώργιος (Πρόεδρος Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ξάνθης):
«Εύχομαι η εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ», με αφορμή την σημερινή συμπλήρωση των 32 ετών από την πρώτη της κυκλοφορία, να συνεχίσει να προσφέρει τις καλές της υπηρεσίες στην ενημέρωση των πολιτών και την ανάπτυξη του τόπου. Το αγαθό της ενημέρωσης είναι ευαίσθητο και όταν υπηρετείται, όπως από εσάς, με γνώμονα το συμφέρον της κοινωνίας και με σύμβουλο την καλόπιστη κριτική, τότε ενισχύεται η εγκυρότητά του, αποβαίνοντας προς ωφέλεια όλων. Θερμές ευχές προς τον εκδότη και τους εργαζόμενους της εφημερίδας».

Μιχαήλ Στυλιανίδης (Δήμαρχος Ξάνθης):
«Εύχομαι χρόνια πολλά στην εφημερίδα σας ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα την λειτουργία του το «ΕΜΠΡΟΣ», το οποίο συμβάλλει στην ανάπτυξη της πόλης μας, όπως επίσης στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών, αλλά και στην ανάδειξη των προβλημάτων της, καθώς και στην επίλυσή τους. Τις καλύτερες ευχές μου στην ιδιοκτησία, το προσωπικό αλλά και σε όλους τους εργαζόμενους σε αυτήν για υγεία και επιτυχία, προσωπική αλλά και επαγγελματική».

Γεώργιος Καρασακαλίδης (Δήμαρχος Σταυρούπολης):
«Κύριε Διευθυντή, για την συμπλήρωση των 32ων γενεθλίων από την πρώτη κυκλοφορία της εφημερίδας σας ευχόμαστε δύναμη και σθένος ώστε να συνεχίσετε να παρέχετε στους Ξανθιώτες δημοσιογραφική κάλυψη με εγκυρότητα, αμεροληψία και συνέπεια. Ευχή μου, με υγεία και δύναμη προς εσάς και τους συνεργάτες σας, να συμπληρώσετε τα 100 χρόνια παρουσίας σας στην υπηρεσία της Δημοσιογραφίας του τόπου μας».
Ζλάτκος Νικόλαος (Δήμαρχος Βιστονίδας):
«Θερμές ευχές στον ιδρυτή και ιδιοκτήτη της εφημερίδας «ΕΜΠΡΟΣ», κ. Γιάννη Διαφωνίδη, αλλά και σε όλο το προσωπικό της εφημερίδας, για την συμπλήρωση 32 χρόνων προσφοράς στην τοπική κοινωνία μας έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης. Εύχομαι πάντα επιτυχίες σε όλο το team του «ΕΜΠΡΟΣ».

Πούλιος Χρίστος (Επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Πολίτες για την Αλλαγή» του Δήμου Ξάνθης)
«Εύχομαι υγεία στον ιδρυτή και εκδότη καθώς και στους εργαζόμενους της εφημερίδας σας. Επιθυμία όλων είναι να συνεχίσετε να κρατάτε μία αμερόληπτη στάση απέναντι στα γεγονότα, όπως κάνετε μέχρι σήμερα, καθώς και να συνεχίσετε την μαχητική σας αρθρογραφία, με κριτική διάθεση απέναντι στα κακώς κείμενα αλλά και παράλληλη ανάδειξη και προβολή των καλώς κειμένων, για το καλό του τόπου και όλων μας».

Στάντσιου Ευτέρπη (Αντινομάρχης Ξάνθης):
«Εύχομαι χρόνια πολλά και ευτυχία για την συνέχιση του έργου σας. Εύχομαι επίσης να είναι όλοι οι άνθρωποι καλά ώστε και οι ειδήσεις που θα καταγράφονται από εσάς να είναι μόνο καλές»

Κωνσταντινίδης Λεωνίδας (Αντιδήμαρχος Ξάνθης):
«Εύχομαι υγεία και ευτυχία στον εκδότη καθώς και σε όλο το προσωπικό του «ΕΜΠΡΟΣ» το οποίο αποτελεί υπόδειγμα σωστής και αμερόληπτης δημοσιογραφίας».

Τσαρτσάρας Αχιλλέας (Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Ξάνθης του ΠΑ.ΣΟ.Κ.):
«Ευχόμαστε χρόνια πολλά στην εφημερίδα σας και να συνεχίσετε να κρατάτε την σταθερή και συνετή πορεία που έχετε χαράξει. Οι αγώνες για την Δημοκρατία δεν σταματούν ποτέ και το «ΕΜΠΡΟΣ» πρωταγωνιστεί πάντα σε αυτούς».

Ανδρικόπουλος Παναγιώτης (Πρόεδρος Ε.Β.Ε. Ξάνθης):
«Εύχομαι χρόνια πολλά στην εφημερίδα σας, η οποία πρωτοστατεί στην προάσπιση και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του νομού, αναβαθμίζοντας παράλληλα συνολικά τον Τύπο της περιοχής μας. Τις θερμότερες ευχές μου στον εκδότη και τους εργαζόμενους της εφημερίδας σας».

Σπύρος Παπαχρήστου (Πρόεδρος Ε.Υ.Κ. Ξάνθης):
«Για το συνδικαλιστικό κίνημα η βοήθεια του Τύπου και των Μέσων Ενημέρωσης είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Συμπαραστάτης σε αυτή μας την προσπάθεια βρίσκεται εδώ και 32 χρόνια το «ΕΜΠΡΟΣ», με την αντικειμενική και πλήρη δημοσιογραφική κάλυψη των γεγονότων του τόπου μας, την οποία ευχόμαστε να συνεχίσει».

Σκαρλάτος Βασίλειος (Πρόεδρος Συνδέσμου Βιοτεχνών και Βιομηχάνων Ν. Ξάνθης):
«Η παρουσία της εφημερίδας σας στον τόπο μας είναι πολύ καλή και προσωπικά πιστεύω πως αποτελεί την καλύτερη δημοσιογραφική παρουσία της Ξάνθης. Όμως επειδή πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης για όλους, με την ευκαιρία της σημερινής επετείου από την πρώτη της κυκλοφορία, εύχομαι να γίνετε ακόμη καλύτεροι, δεδομένου του σημαντικού ρόλου του Τύπου στην κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου μας, αλλά και του ζητούμενου της παρουσίας ενός σοβαρού εντύπου στην Ξάνθη».

Τσιακίρογλου Σωτήρης (Πρόεδρος Ο.Ε.Β.Ε. Ξάνθης):
«Εύχομαι να συνεχίσετε να έχετε τον ίδιο σοβαρό και υπεύθυνο ρόλο στην ενημέρωση του τόπου μας, με δύναμη και υγεία για νέες δημοσιογραφικές επιτυχίες. Παρ’ όλο που το «ΕΜΠΡΟΣ» αποτελεί μία πληρέστατη εφημερίδα για τον τόπο μας, πάντα υπάρχει το καλύτερο. Αυτό εύχομαι λοιπόν και για την εφημερίδα σας, η ο

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

« Η μειονότητα είναι μία και μουσουλμανική»

Μετά την επίκλησ_…