Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2009 Για την εκλογή νέου Δ.Σ. μέχρι 31 Μαρτίου

Για την εκλογή νέου Δ.Σ. μέχρι 31 Μαρτίου

0

Σύμφωνα με τον Νόμο 3587/2007, ο οποίος τροποποιεί και συμπληρώνει τον υπάρχοντα Νόμο 2251/1994, όλες οι καταναλωτικές οργανώσεις καθίστανται πιο δυνατές και με περισσότερο κύρος μιας και πλέον κατατάσσονται στην δύναμη της ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
Για τον λόγο αυτόν από τις 16 ΜΑΡΤΙΟΥ θα γίνονται αιτήσεις για την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του ΙΝΚΑ ΞΑΝΘΗΣ, για τις εκλογές που θα γίνουν παρουσία δικαστικού εκπροσώπου όπως απαιτεί ο νέος νόμος . Ημερομηνία των εκλογών θα προσδιοριστή μετά από την συμπλήρωση του ψηφοδελτίου.
Με βάση το καταστατικό του ΙΝΚΑ ΞΑΝΘΗΣ μέχρι τις 31 ΜΑΡΤΙΟΥ καλούνται όλοι οι συμπολίτες μας να δηλώσουν συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο, για την δεκαμελή διοίκηση του ΙΝΚΑ ΞΑΝΘΗΣ . Παράλληλα με την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο υπάρχει και η συμμετοχή στην εξελεγκτική και την εφορευτική επιτροπή.
Οι συμμετοχές στο ψηφοδέλτιο του ΙΝΚΑ ΞΑΝΘΗΣ καθώς και για τις επιτροπές θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 με αίτηση η οποία θα γίνεται στο κατάστημα του μέλους στο ΙΝΚΑ ΞΑΝΘΗΣ ( Ιωάννη Αλεξόπουλου στην οδό 28ης Οκτώβριου 89) και σε ώρες λειτουργείς των καταστημάτων.
Προϋπόθεση για την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο είναι η καταβολή της ετήσιας συνδρομής για τα μέλη του ΙΝΚΑ ΞΑΝΘΗΣ και για τα μη μέλη επιπλέον η εγράφη τους.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Αντιλογίας Δόμος», ένα εργαστήρι ιδεών

Λόγος – Αντίλογος&nb…