Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2009 Παράνομος 17χρονος Αλβανός μετέφερε 5 Πακιστανούς

Παράνομος 17χρονος Αλβανός μετέφερε 5 Πακιστανούς

0

Συνελήφθη 17χρονος Αλβανός δουλέμπορος την Πέμπτη στις 15.50’ στην  Εγνατία Οδό στο Ύψος του Αγίου Σίλα Καβάλας.

Η σύλληψη του, που έγινε μετά από άγρια καταδίωξη, θύμισε στους οδηγούς της Εγνατίας  Ξάνθης – Καβάλας σκηνές από ταινία δράσης και  επετεύχθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης με τη συνδρομή αστυνομικών της Καβάλας και της Χρυσούπολης.

Ο νεαρός δουλέμπορος , ένας 17χρονος Αλβανός παράνομος και  ο ίδιος, με κλεμμένο ΙΧ από τη Νίκαια Αττικής, μετέφερε 5 Πακιστανούς λαθρομετανάστες προς το εσωτερικό της χώρας. Όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών οι οποίοι του έκαναν σήμα για έλεγχο, ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα και με επικίνδυνους ελιγμούς, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή πολλών ανθρώπων προσπάθησε να διαφύγει. Η καταδίωξη συνεχίστηκε για αρκετά χιλιόμετρα προκαλώντας τον τρόμο στα διερχόμενα αυτοκίνητα έως τον Άγιο Σίλα Καβάλας όπου  και τελικά συνελήφθη ο οδηγός και οι λαθρομετανάστες που μετέφερε. Σημειωτέον ότι ο ανήλικος οδηγός δεν είχε άδεια οδήγησης.

Το ΙΧ κατασχέθηκε, όπως και ένα κινητό και εκατό ευρώ του οδηγού.

Όλοι οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης που διενεργεί την προανάκριση θ’ αποσταλούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πρόθεση για πιο «αδελφικές» οι σχέσεις

Εξαγωγή τεχνογνω…