Δώστε ελπίδα ζωής σε μια 14χρονη!

0

S.O.S. απευθύνει η οικογένεια προκειμένου να σωθεί η ζωή του 14χρονου κοριτσιού της που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρόκειται στις 23 Δεκεμβρίου να χειρουργηθεί στο Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

25.000 ευρώ για τη ζωή της…

Στην 14χρονη διαπιστώθηκε ανεύρυσμα στον εγκέφαλο και πρόκειται να υποβληθεί σε μια πολύ λεπτή εγχείρηση για την οποία έχει προσκληθεί ένας Αυστραλός ειδικός χειρουργός. Όμως η οικογένεια αδυνατεί να αναλάβει το κόστος των 25.000 ευρώ για την εγχείρηση από τον συγκεκριμένο γιατρό το οποίο δεν αναλαμβάνει κάποιο ταμείο  και για το λόγο κάνοντας έκκληση στα φιλάνθρωπα αισθήματα της τοπικής κοινωνίας.

ALPHA BANK : 910 – 002310008447 

Τα χρήματα πρέπει να μαζευτούν μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου. Έχει ανοιχτεί για το σκοπό αυτό Λογαριασμός στην ALPHA BANK στον οποίο μπορεί να καταθέσει όποιος το επιθυμεί το ποσό που επιθυμεί.

Ο Αριθμός Λογαριασμού είναι: 910 – 002310008447.

Ανταπόκριση από τον σεβασιώτατο, εκπροσώπους φορέων και πολίτες 

Το θέμα γνωστοποιήθηκε από το Τρίτο Πρόγραμμα και την εκπομπή «Αναζητήσεις» και αμέσως ανταποκρίθηκε ο σεβασμιώτατος κ. Παντελεήμων ο οποίος και είπε ότι η Μητρόπολη της Ξάνθης θα διαθέσει ένα ποσό και επιπλέον ότι θα συμπεριλάβει την έκκληση στο «Μήνυμα της Κυριακής» που απευθύνεται από τους ιερείς όλων των εκκλησιών ώστε να βοηθήσει όλο το χριστεπώνυμο πλήθος. Επίσης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθη κ. Ανδρικόπουλος δήλωσε ότι θα θέσει το θέμα στη συνεδρίαση του Δ.Σ. ώστε να δοθεί ένα ποσό, το ίδιο δε και ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ξάνθη κ. Σωτήρης Τσακίρογλου.

«Ζεστές» καρδιές…

 Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής υπήρχε μεγάλη ανταπόκριση από εκπροσώπους φορέων αλλά και απλούς πολίτες που επικοινωνούσαν με την εκπομπή για περισσότερες πληροφορίες, στέλνοντας παράλληλα ένα ευοίωνο μήνυμα ότι οι καρδιές των ανθρώπων δεν είναι από …πέτρα και παρά τις αντίξοες συνθήκες ζωής παραμένουν «ζεστές» και  ευαισθητοποιούνται στον πόνο του άλλου. Υπάρχει ακόμη ανθρωπιά γύρω μας και άνθρωποι που γίνονται δωρητές ζωής!

 

Μαριάννα Ξανθοπούλου

marianaxan@yahoo.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η σειρά της Ανδρέου Δημητρίου ν’ αναπλαστεί

Το είπε και το έκα&#…