Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2008 Βραβεύτηκε ο Σουάνης για το γκολ της αγωνιστικής

Βραβεύτηκε ο Σουάνης για το γκολ της αγωνιστικής

0

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η βράβευση του Δημήτρη Σουάνη για το γκολ που πέτυχε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, το οποίο ψηφίστηκε από αναδείχθηκε μέσω της καθιερωμένης ψηφοφορίας των Ελλήνων φιλάθλων, ως το καλύτερο της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League.
Το γκολ του ποδοσφαιριστή της Ξάνθης μάλιστα, συγκέντρωσε ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό (62,8%) έναντι των υπόλοιπων δύο υποψήφιων τερμάτων που ήταν του Τόνι Κάλβο (Άρης, 31,5%) και του Ντάνιελ Τσέζαρεκ (Αστέρας Τρίπολης, 5,6%).
Η απονομή του βραβείου «best goal» έγινε πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης της Παρασκευής (πριν το παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ.) από τον Περιφερειακό Διευθυντή της Credicom Emporiki, (επίσημος χορηγός της Skoda Ξάνθη) κ. Παππά Κωνσταντίνο, μαζί με την κα. Τακίδου Ευαγγελία (Υπεύθυνη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης) και τον κ. Ταμαμίδη Πολυχρόνη (Διευθυντής Καταστήματος Ξάνθης).
Ο Δημήτρης Σουάνης, μετά την παραλαβή του βραβείου δήλωσε:
«Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για μένα καθώς είναι η πρώτη φορά που λαμβάνω ένα τέτοιο έπαθλο και είμαι πολύ χαρούμενος. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ψήφισε το δικό μου γκολ ως το καλύτερο της αγωνιστικής κι εύχομαι κι ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλα».
Αξίζει να σημειωθεί πως την περυσινή σεζόν, δύο ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη είχαν κερδίσει το αντίστοιχο βραβείο του καλύτερου γκολ, οι Σταύρος Λαμπριάκος και Τόμας Ραντζίνσκι.

Ρεπό χθες

Την ευκαιρία να απολαύσουν το καθιερωμένο ρεπό της εβδομάδας είχαν χθες οι ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη, καθώς μετά τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ., ακολούθησε προπόνηση την Κυριακή.
Η επιστροφή στις προπονήσεις έχει οριστεί για σήμερα, οπότε θα ξεκινήσει και ουσιαστικά η προετοιμασία για το ερχόμενο παιχνίδι Πρωταθλήματος, το οποίο είναι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο», το Σάββατο (20/12) στις 16:45.
Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Γιώργος Παράσχος δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους δύο ακραίους αμυντικούς, Γιάννη Παπαδημητρίου και Σταύρο Τζιωρτζόπουλο, οι οποίοι θα εκτίσουν τις ποινές τιμωρίας τους, οι οποίες τους επιβληθήκαν λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών.
Ο Σταύρος Τζιωρτζόπουλος εξάλλου, υποβλήθηκε χθες σε εγχείρηση ανάτασης της μύτης του, η οποία είχε σπάσει στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Σήμερα στις 19:00 η εκδήλωση της Wind με ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη

Για ακόμη μία φορά, όπως εδώ και αρκετά χρόνια, η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Wind (επίσημος χορηγός της Skoda Ξάνθη) θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη εκδήλωση, όπου θα παραστούν ποδοσφαιριστές της ξανθιώτικης ομάδας.
Συγκεκριμένα η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 19:00 στο Κεντρικό Κατάστημα της Wind που βρίσκεται επί της 28ης Οκτωβρίου, λίγα μέτρα από την Κεντρική Πλατεία της πόλης μας, ενώ από τη Skoda Ξάνθη θα παρευρεθούν οι ποδοσφαιριστές Χάρης Παππάς, Μάουρο Πόι και Ντοριβάλ, οι οποίοι θα υπογράφουν αυτόγραφα και θα μοιράζουν αναμνηστικά δώρα της εταιρείας.
Επίσης, όσοι επιθυμούν, θα μπορούν να φωτογραφίζονται με τα αστέρια της ομάδας και να παραλαμβάνουν αμέσως τη φωτογραφία τους από το προσωπικό της Wind.
Ανάμεσα στα πλούσια δώρα θα είναι φανέλες της Skoda Ξάνθη με υπογραφές των ποδοσφαιριστών, μπάλες ποδοσφαίρου, ενώ 2 τυχεροί θα κερδίσουν από μία συσκευή MOTOROLA U9.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2008
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Πονοκέφαλος» στη «Στέγη Γραμμάτων»

Ισχυρό «πονοκέφα_…