Δίκαιη ¨μοιρασιά¨ στο Παγκρήτιο

0

Για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι η Skoda Ξάνθη κατέκτησε το βαθμό της ισοπαλίας συνεχίζοντας το αήττητο σερί της που τη διατηρεί στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Αυτή τη φορά ήταν το «Παγκρήτιο», το στάδιο όπου η ομάδα της πόλης μας κατάφερε να φύγει αλώβητη, καθώς το παιχνίδι έληξε 0-0, συνεχίζοντας έτσι ακόμη ένα επίτευγμα, καθώς η Skoda Ξάνθη δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ μακριά από τα «Πηγάδια»
Ο Γιώργος Παράσχος παρέταξε τη Skoda Ξάνθη με 4-5-1 με τον Σουάνη στα δεξιά και τον Κιντάνα πίσω από τον Αγκάλι, θέλοντας έτσι να ελέγξει το χώρο του κέντρου και να διαφυλάξει τα νώτα του. Αριστερά ξεκίνησε ο Γκρζέλακ, ενώ στη μεσαία γραμμή αμυντικά καθήκοντα είχαν αναλάβει οι Φλίσκας και Ταϊντέρ.
Η αμυντική τετράδα και φυσικά η θέση κάτω από τα δοκάρια δεν έκρυβαν εκπλήξεις, καθώς ξεκίνησαν οι Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου, Ζουέλα, Βάλλας και Τζιωρτζόπουλος.
Το παιχνίδι ήταν κακό και οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λιγοστές.
Στο Β’ ημίχρονο, ο Γιώργος Παράσχος άλλαξε το σύστημα του σε 4-4-2 με την είσοδο του Πόι, αλλά αντί να γίνει η ομάδα του πιο επιθετική, οπισθοχώρησε και αναγκάστηκε να ρίξει στη μάχη και τον Παππά.
Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να μετατρέψουν σε γκολ τις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησαν και έτσι έμειναν στο 0-0.

Η εξέλιξη του αγώνα

9′ Σουτ τζούνιορ έξω από την περιοχή, ο Γκσπούρνινγκ με το δεξί χέρι πέταξε την μπάλα πάνω από το δοκάρι.
20′ Ο Μπούντιμιρ με τακουνάκι έστρωσε στον Τζούνιορ, ο οποίος με έναν "κεραυνό" έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι.
21′ Ο Σουάνης σέντραρε από τα δεξιά, σουτ του Αγκάλι, η μπάλα κόντραρε στον Φερνάντες και πέρασε κόρνερ.
29′ Σουτ Τζούνιορ έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Γκσμπούρνινγκ.
30′ Φάουλ του Φλίσκα, σουτ Γκρζέλακ από τα αριστερά μέσα από την περιοχή, ο Δασκαλάκης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
46′ Ο Παπαδημητρίου έκανε την κούρσα από τα δεξιά και έβγαλε τη συρτή σέντρα, ο Αγκάλι από το σημείο του πέναλτι επιχείρησε το σουτ, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
53′ Αντεπίθεση της Ξάνθης, ο Σουάνης έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Κιντάνα επιχείρησε την κεφαλιά, ο Δασκαλάκης μπλόκαρε εύκολα .
71′ Ο Ζουέλα στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στον Μπούντιμιρ, το σουτ του τελευταίου ήταν άστοχο με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ
76′ Σουτ Πόι από τα δεξιά μέσα από την περιοχή, ο Δασκαλάκης δύσκολα με το αριστερό χέρι απόκρουσε το σουτ του αντιπάλου του.
82′ Σουτ Τζούνιορ έξω από την περιοχή, ο Γκσπούρνινγκ μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια, προ του Βακουφτσή που παρακολουθούσε τη φάση και ήταν έτοιμος να επέμβει.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γελαδάρης, Φερνάντες, Κένεντι, Τζούνιορ, Πλάσενγκερ, Ορφανός, Φραγκουλάκης (61′ Μάρτινς), Κουτσιανικούλης (61′ Ρομάνο), Μπούντιμιρ (80′ Βακουφστής), Ογκουνσότο.
Skoda Ξάνθη (Γιώργος Παράσχος): Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου, Τζιωρτζιόπουλος, Ζουέλα, Βάλλας, Ταϊντέρ, Φλίσκας, Κιντάνα (75′ Παππάς), Γκρζέλακ (84′ Ντοριβάλ), Σουάνης (62′ Πόι), Αγκάλι

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2008
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Υπάρχει κι άλλος δρόμος, αρκεί να στρίψετε αριστερά»!

Την Ξάνθη επέλεξ^…