Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2008 Σύσκεψη για τη διανομή του πετρελαίου θέρμανσης

Σύσκεψη για τη διανομή του πετρελαίου θέρμανσης

0

Την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008, πραγματοποιήθηκε στην Νομαρχία Ξάνθης, σύσκεψη, μετά από πρόσκληση του Νομάρχη Ξάνθης κ Γιώργου Παυλίδη, ενόψει της έναρξης της περιόδου διανομής του πετρελαίου θέρμανσης την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008.
Στην σύσκεψη, στην οποία παρευρέθηκαν οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί και αιρετοί παράγοντες καθώς και οι δύο (2) πρόεδροι των Σωματείων Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων του Νομού Ξάνθης. Αποφασίστηκε να υπάρξει στενή συνεργασία για την τιμή διακίνησης του πετρελαίου θέρμανσης, ώστε να διασφαλιστούν στον μέγιστο βαθμό τα συμφέροντα όλων των πλευρών, στα πλαίσια της υγιούς λειτουργίας του κλάδου των πρατηριούχων.
Ο Νομάρχης Ξάνθης ανακοίνωσε ότι θα αναρτάται καθημερινά από την Διεύθυνση Εμπορίου και Τουρισμού της Νομαρχίας Ξάνθης στον διαδικτυακό τόπο της Νομαρχίας (www.xanthi.gr , www.thrace.gr , www.thraki.gr ) το ημερήσιο δελτίο τιμών πετρελαίου θέρμανσης, για ποσότητες άνω των 1.000 λίτρων χωρίς πίστωση, όλων των πρατηρίων καυσίμων της πόλης της Ξάνθης, με σκοπό την ενημέρωση των καταναλωτών και την καλή λειτουργία του ανταγωνισμού.
Σχετικά ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γιώργος Παυλίδης δήλωσε: «Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ξάνθης θα πραγματοποιήσει εκτεταμένους ελέγχους προς κάθε κατεύθυνση για την διασφάλιση της υγιούς λειτουργίας της αγοράς καυσίμων. Οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν πάρει ήδη τις σχετικές εντολές. Πιστεύουμε στην καλόπιστη συνεργασία όλων των πλευρών».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2008
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Επιμελούνται» τεχνικά την ανάπτυξη της Θράκης

Άπαντες παρόντες…