Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2008 Ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο εμμένει στη θέση του να ολοκληρωθεί η επέκταση της πόλης

Ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο εμμένει στη θέση του να ολοκληρωθεί η επέκταση της πόλης

0

Ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο το βράδυ της Τετάρτης ψήφισε την επικαιροποίηση (ανανέωση) προηγούμενων δικών του αποφάσεων για το θέμα της επέκτασης των περιοχών Λευκού Πύργου, Πετρελαιοαποθηκών, Σιδ. Σταθμού.
Το θέμα ήταν τυπικό γι’ αυτό και το σώμα δεν μπήκε σε λεπτομέρειες, αφού απλά απαντάει προς το υπουργείο ότι εμμένει στην προηγούμενη απόφασή του.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η απόφαση ήταν ομόφωνη (συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης) και ο μόνος που διαφώνησε ήταν ο Απ Αγκόρτσας, ο οποίος όμως δεν έλαβε μέρος στην ψηφοφορία γιατί δεν είχε το δικαίωμα αυτό.
Μετά την τροπή και εξέλιξη αυτή του σχεδίου επεκτάσεως της πόλης, αναμένεται η προώθησή τους στο υπουργείο Περιβάλλοντος-Χωροταξίας για την τελική υπογραφή.
Σημαντική στην κατεύθυνση αυτή είναι και η βοήθεια τόσο του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Αλεξ. Κοντού, όσο και των δημοτικών αρχόντων της πόλης (δημάρχου, αντιδημάρχου Μούρκα, προέδρου Καλαϊτζή, Τσέπελη και άλλων).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2008
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Οι ανταλλαγές, ειλημμένη απόφαση!

Ενώπιον της εισα^…