Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2008 Ομιλίες Χατζηευαγγέλου σε Εράσμιο, Νέο Οικισμό Αβάτου και Κεντητή

Ομιλίες Χατζηευαγγέλου σε Εράσμιο, Νέο Οικισμό Αβάτου και Κεντητή

0

ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΟΥΤΕ Η ΒΡΟΧΗ!

Σε τρεις οικισμούς (Εράσμιο – Νέος Οικισμός Αβάτου – Κεντητή) μίλησε ο Δήμαρχος Τοπείρου Στέλιος Χατζηευαγγέλου, όπου παρουσίασε τον απολογισμό του έργου της τετραετίας και μίλησε για το νέο πρόγραμμα του συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».

«Έχετε όλοι το πρόγραμμά μας στα χέρια σας» είπε, «ένα πρόγραμμα που είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας, ένα πρόγραμμα που σας ζητώ να το κρατήσετε όλοι στα σπίτια σας για να μας κρίνετε και την επόμενη τετραετία.

Ζητείστε και το πρόγραμμα του άλλου συνδυασμού – αν προλάβετε και δεν το έχουν αποσύρει – για να διαπιστώσετε με πόση ελαφρότητα και προχειρότητα αντιμετωπίζουν τα προβλήματα του δήμου και των συνδημοτών μας.

Δεν γνωρίζουν ούτε σε ποια περιοχή βρίσκονται, ούτε τις ιδιαιτερότητές της, ούτε τα προβλήματά σας. Γνωρίζουν μόνο να μηδενίζουν, να συκοφαντούν, να απειλούν και να προσπαθούν να σας παραπλανήσουν με ψεύτικες υποσχέσεις.

Αντέγραψαν το πρόγραμμά τους και δεν φρόντισαν ούτε να το διορθώσουν ούτε και να το προσαρμόσουν στην περιοχή.

Ανίκανοι και επικίνδυνοι για τον τόπο» είπε ο Δήμαρχος, «γι’ αυτό σας καλώ να επαγρυπνείτε και να περιφρουρείτε τα χωριά και τους ανθρώπους μας. Και να μη φοβηθείτε για τίποτα. Εμείς είμαστε πάντα στο πλευρό σας και πάντα θα είμαστε μπροστάρηδες για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά σας».

«Οι συνδημότες μας έχουν πάρει το μήνυμα» είπε ο Δήμαρχος «και η νίκη θα είναι κι αυτή τη φορά δική μας».

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες και επειδή μας κατηγορούν για τα δελτία τύπου, συνεχίζουμε να στέλνουμε φωτογραφίες που μιλούν από μόνες τους και για το Εράσμιο και για το Ν. Οικισμό Αβάτου και για την Κεντητή… και δεν κάνουμε από τα ραδιόφωνα τα πενήντα άτομα της Ηλιόπετρας χίλια.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2008
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πύλη στην ηλεκτρονική εξυπηρέτηση

Με σύνθημα «στόχο …