Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2008 Ο Τούρκος Πρόξενος επισκέφθηκε τον κ. Τάτση

Ο Τούρκος Πρόξενος επισκέφθηκε τον κ. Τάτση

0

Τον Πρόεδρο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης κο Κων/νο Τάτση επισκέφθηκε ο Τούρκος Πρόξενος στην Κομοτηνή κος Ahmet Riza Demirer την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008.
Η επίσκεψη του κου Demirer πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της αποχώρησής του από το Προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο άντρες συζήτησαν για τα τρέχοντα ζητήματα της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας πολιτικής ατζέντας, την παγκόσμια οικονομική κρίση και τo επίπεδο σχέσεων της Τουρκίας με την Ε.Ε.
Συγκεκριμένα, ο κος Τάτσης αναφέρθηκε στην άρνηση μέχρι στιγμής της Τουρκικής Κυβέρνησης να εγκρίνει τη δημιουργία Μικτής Αυτοδιοικητικής Επιτροπής της Ε.Ε. και της Τουρκίας στα πλαίσια των ενταξιακών της υποχρεώσεων.
Κατά το κο Τάτση, η Επιτροπή αυτή μπορεί να συμβάλει θετικά στην πορεία της Τουρκίας προς την Ευρώπη, δεδομένου ότι αποτελεί μία πλατφόρμα ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών όσο αφορά την αυτοδιοίκηση και τη συμβολή της στην δημοκρατία και την κοινωνία πολιτών, στην οποία παρουσιάζονται και συζητιόνται πολιτικές της Τουρκίας και αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν προκειμένου η πορεία αυτή να είναι επιτυχής.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2008
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διεθνές βραβείο από τη Ρώμη για την Ξάνθη

Με 27 θέματα στην ημ…