Οι «ελπίδες» της ΕΛ.ΑΣ

0

Στο αθλητικό κέντρο «Φίλιππος Αμοιρίδης» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008, στις 11:00’ το πρωί, η τελετή ονομασίας και απονομής πτυχίων στους διακόσιους εβδομήντα οκτώ νέους Αστυφύλακες της 12ης Εκπαιδευτικής Σειράς 2006-2008, που μετά από υπερδιετή φοίτηση στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ξάνθης, αποφοίτησαν ευδόκιμα από την Σχολή Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας.
Παρόντες στην τελετή ήταν εκατοντάδες φίλοι και συγγενείς των νέων Αστυφυλάκων, οι οποίοι γέμισαν τις κερκίδες του «Φίλιππος Αμοιρίδης».
Στους νέους Αστυφύλακες έδωσε τις ευχές του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου, κ. Παντελεήμων, ο οποίος χοροστάτησε και στην Δοξολογία που πραγματοποιήθηκε. Στην συνέχεια, ο Διοικητής του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ξάνθης, κ. Νικόλαος Λιάμης, ανέγνωσε την Ημερήσια Διαταγή ενώ στην συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό ο Επιτελάρχης της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος κ. Στέφανος Σκότης. Στον χαιρετισμό του ο κ. Σκότης προσδιόρισε τον ρόλο του σύγχρονου αστυνομικού και ανακριτικού υπαλλήλου, τις ευθύνες αλλά και τις αρμοδιότητές του για την πληρέστερη εκπλήρωση των καθηκόντων του. Ακόμη έγινε αναφορά στην διοικητικές και οργανωτικές μεταρρυθμίσεις που ξεκινούν να εφαρμόζονται στην εκπαιδευτική διαδικασία των Τμημάτων Δοκίμων Αστυφυλάκων, με σκοπό την αρτιότερη και πληρέστερη εκπαίδευσή τους.
Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση, και ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας, κ. Φ. Τσαλίδης, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή των πτυχίων από τον κ. Σκότη στους νέους και νέες αποφοίτους της Σχολής και την παραδοσιακή αναμνηστική φωτογραφία.

Γιώργος Συληγαρδάκης
syligardakisg@yahoo.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2008
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Μαύρα τα μαντάτα» για την επιχειρηματικότητα

Εμβόλιμο: Μόνο κα …