Κάτι κουρασμένα παλικάρια!

0

Ακονίζονται τα μαχαίρια στο τοπικό ΠΑΣΟΚ εν’ όψει των Νομαρχιακών εκλογών που έχουν οριστεί για τις 18 Μαΐου. Μπορεί το τοπίο ακόμη να παραμένει θολό παρότι πλησιάζει η καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων – 12 Μαΐου – όμως όπως διαφαίνεται οι νομαρχιακές εκλογές θα αποδειχθούν λαμπρό πεδίο αναμέτρησης των δύο τάσεων ή των δύο «στρατών» κατ’ άλλους, που επικρατούν στο ΠΑΣΟΚ, γεγονός που σημαίνει ότι η ενότητα είναι επίπλαστη και ότι παίζονται προσωπικά πολιτικά παιγνίδια!
Ενδεικτική προς τούτο ήταν η σύσκεψη της Δ.Ο. Βιστονίδας – την Τετάρτη το απόγευμα στο Le chalet – όπου παραβρέθηκαν και μίλησαν ο συντονιστής της Νομαρχιακής κ. Σωκράτης Ξυνίδης, ο πρώην δήμαρχος Βιστονίδας κ. Τσολακίδης, ο γραμματέας της Δ.Ο. Βιστονίδας κ. Αθανασόπουλος αλλά και ο πρώην βουλευτής κ. Στολίδης καθώς επίσης και ο πρώην πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης κ. Ανέστης Καλλιγάς.
Και μπορεί βέβαια το επιμύθιο των λόγων τους να είναι ενωτικό όμως υποβόσκει ένα κλίμα που κάθε άλλο παρά ενωτικό είναι και αυτό διαφαίνεται σε αποστροφές των λόγων τους όπου δεν λείπουν οι αιχμές και οι επικρίσεις αμφοτέρων!
Κάτι κουρασμένα παλικάρια…
Όπως αναφέρθηκε σε προχθεσινό σχόλιό μας γνωστά ονόματα του τοπικού ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που προαλείφονται για τον ρόλο του συντονιστού και άλλοι λίγο άλλοι περισσότερο έχουν την στήριξη των αιρετών στελεχών, αναλόγως με τον «στρατό» στον οποίο ανήκουν!
Κύριο γνώρισμα όλων η αναγνωρισιμότητα από την πολύχρονη ενασχόληση με τα πασοκικά πράγματα από πολλά μετερίζια, γεγονός που αποτελεί και …δίκοπο μαχαίρι καθώς όλα είναι αλληλένδετα με την αποδοχή που έχουν από την τοπική κοινωνία.
Το γεγονός όμως ότι δεν βλέπουμε …φρέσκα πρόσωπα παρά μόνο κάτι …κουρασμένα παλικάρια αποτελεί δείγμα είτε λειψανδρίας είτε ότι τα ψαλίδια είναι ακονισμένα πολύ καλά! Ας είναι σε γνώση των πασόκων ότι η εποχή μας ευνοεί τους Τσίπρες και όχι τα κουρασμένα παλικάρια!

Μαριάννα
Ξανθοπούλου

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2008
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Οι ανταλλαγές, ειλημμένη απόφαση!

Ενώπιον της εισα^…