Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2008 Η Ξάνθη έχει μέλλον, ανοδική πορεία και ανάπτυξη

Η Ξάνθη έχει μέλλον, ανοδική πορεία και ανάπτυξη

0

Αντιδρά άμεσα και με κατηγορηματικό τρόπο ο νομάρχης Ξάνθης κ.Γιώργος Παυλίδης σε όσα υποστηρίζονται σε δηλώσεις ότι η Ξάνθη δεν αναπτύσσεται και δεν έχει μέλλον. Ο ίδιος υποστηρίζει ακριβώς το αντίθετο δηλώνοντας:
Με αφορμή δηλώσεις που δημοσιεύονται στον τοπικό τύπο «Κάτι πρέπει να κάνουμε γιατί η Ξάνθη… τελειώνει», «κοινή διαπίστωση όλων στο επιμελητήριο και ότι δεν υπάρχει μέλλον», ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γεώργιος Παυλίδης δήλωσε: «Κανένας δεν δικαιούται να σκιάζει την εικόνα του Νομού, ούτε μπορεί μεμονωμένα γεγονότα ή άλλες σκοπιμότητες να τις μετατρέπει σε αμαύρωσή του. Αυτή η πρακτική, ως τρόπος διεκδίκησης είναι προφανώς επιζήμια. Εκπλήσσομαι, γιατί επιχειρείται, με αφορμή την μη εγκατάσταση στη ΒΙΠΕ μονάδας, με κύριο σκέλος την αγροτική παραγωγή, να δημιουργηθούν ισοπεδωτικές αρνητικές εικόνες που είναι ξένες προς την πραγματικότητα.
Η Ξάνθη, παρά το άνοιγμα των αγορών παγκοσμίως και τον νέο ανταγωνισμό, έχει σταθερή ισχυρή ανοδική πορεία, αυξανόμενο πληθυσμό, καλό ρυθμό ανάπτυξης και τις λιγότερες ακάλυπτες επιταγές στην Περιφέρεια. Διαθέτει 700 στρέμματα αδιάθετα στη ΒΙΠΕ, με τιμές που είναι χαμηλότερες από τις εμπορικές της περιοχής και εκατοντάδες στρέμματα για εγκατάσταση επιχειρήσεων σε άλλες περιοχές. Έχει σταθερό σχεδιασμό, αισιοδοξία και μεγάλη προοπτική στο μέλλον. Η εικόνα που σχηματίσθηκε, από τους συμμετέχοντες, πριν από λίγες μέρες, στην επιχειρηματική συνάντηση του Δικτύου των Νομαρχιών στην Καβάλα, την οποία παρακολούθησαν και μεμονωμένοι Ξανθιώτες επιχειρηματίες, τα έλεγε όλα με καθαρό τρόπο. Στη θέση της επιζήμιας μιζέριας, ας βάλει ο καθένας μας το λιθαράκι προόδου που οφείλει, ανέλαβε και του αναλογεί, γιατί αυτός ο τόπος έχει σπουδαία προοπτική».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2008
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ημερίδα σήμερα στην Πολυτεχνική

Στα πλαίσια του Ε …