Η Διομήδεια …μήλον της έριδος!

0

Λαμβάνοντας έναυσμα από δήλωση του Δημάρχου Ξάνθης κ. Μιχάλη Στυλιανίδη στο «Ε» ότι επιθυμεί την προσάρτηση της Διομήδειας, Ζυγού Φελώνης στο Δήμο Ξάνθης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Βιστονίδας – συνδυασμός Νέα Πορεία – κ. Βασίλης Τσολακίδης, εκφράζει την αντίθεση του και κάνει λόγο για μεθόδευση εκ μέρους του Δημάρχου Ξάνθης που εξυπηρετεί κομματική σκοπιμότητα. Παράλληλα «επιτίθεται» κατά του Δημάρχου Βιστονίδας κ. Ζλάτκου, χαρακτηρίζοντάς τον «κατώτερο των περιστάσεων» και ότι «δεν μπορεί να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Δήμου του»
Τσολακίδης προς Στυλιανίδη: «Όποιος σκάβει λάκκους για τους άλλους πέφτει ο ίδιος μέσα »
«Πέρασε μια βδομάδα από τότε που ο Δήμαρχος Ξάνθης δημόσια τοποθετήθηκε και με την αλαζονεία του ισχυρού, μας πληροφόρησε ότι θέλει με το νέο «Καποδίστρια» το φιλέτο της πρώην κοινότητας Διομήδειας να το προσαρτήσει στο Δήμο Ξάνθης.
Αυτό ασφαλώς είναι μέρος ενός γενικότερου σχεδίου που οραματίστηκαν κάποιοι φωστήρες του ινστιτούτου Αυτοδιοίκησης με τους εδώ παράγοντες που έχει σαν σκοπό να ελεγχθούν κομματικά οι Δήμοι για τα επόμενα χρόνια.
Θα τους θυμίσουμε τη λαϊκή παροιμία «όποιος σκάβει λάκκους για τους άλλους πέφτει ο ίδιος μέσα ».
Η Αυτοδιοίκηση του νομού μας είναι ώριμη, έχει και την εμπειρία και τη διάθεση να συζητήσει και να αποφασίσει για τις εξελίξεις μέσα από τα θεσμοθετημένα στο νομό όργανά της. Όλα τα άλλα είναι μικροκομματικές σκοπιμότητες που θα καταδικαστούν από την κοινωνία του νομού μας.
Υ.Γ.
Περιμέναμε από τον κ.Ζλάτκο Νικόλαο να πάρει θέση κάτι που μέχρι σήμερα δεν έκανε. Αυτό αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι είναι κατώτερος των περιστάσεων και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Δήμου μας.
Ο συνδυασμός μας είναι έτοιμος να αγωνιστεί για το Δήμο μας και για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας οι οποίοι μας εξέλεξαν».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2008
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Οι ανταλλαγές, ειλημμένη απόφαση!

Ενώπιον της εισα^…