Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2008 Ερώτηση Σγουρίδη για την καθυστέρηση μετεγκατάστασης Α΄ και Β΄ ΔΟΥ Ξάνθης

Ερώτηση Σγουρίδη για την καθυστέρηση μετεγκατάστασης Α΄ και Β΄ ΔΟΥ Ξάνθης

0

Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών υπέβαλε ο βουλευτής Π. Σγουρίδης για την καθυστέρηση λειτουργίας του κτιρίου όπου θα γινόταν η μετεγκατάσταση των Α΄ και Β΄ ΔΟΥ και του Χημείου της πόλης.
Η σχετική ερώτηση αναφέρει:

ΠΡΟΣ: Τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών
Όπως είναι γνωστό από το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών αγοράστηκε το ακίνητο Μανούση επί της οδού Μεσολογγίου 13 στην Ξάνθη με σκοπό την μετεγκατάσταση στο κτίριο των Α’ και Β’ Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών του Νομού καθώς και της Χημικής Υπηρεσίας Ξάνθης.
Οι εργασίες ανακαίνισης και βελτίωσης των εγκαταστάσεων ολοκληρώθηκαν τον Απρίλιο του 2008 από την ανάδοχο εταιρεία ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΣ ΑΕ που είχε αναλάβει την 19/3/2007 την συνέχιση των εργασιών της αρχικής έκπτωτης εργολαβίας.
Με την ολοκλήρωση των εργασιών και κατά την διαδικασία σύνδεσης των εγκαταστάσεων με τα δίκτυα των Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας προέκυψε το πρόβλημα αποζημίωσης των επιβλεπόντων μηχανικών της έκπτωτης αναδόχου εταιρείας.
Με δεδομένο ότι οι Υπηρεσίες λειτουργούν σε ενοικιαζόμενα κτίρια χωρίς να καλύπτουν και τις σύγχρονες απαιτήσεις συνθηκών εργασίας και η μετεγκατάστασή τους στο νέο κτίριο καθυστερεί σημαντικά, με αποτέλεσμα μάλιστα οι εργαζόμενοι στις Δ.Ο.Υ. του νομού να καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης,
ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο κ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ
1. Προωθείται και με πιο τρόπο η επίλυση του προβλήματος που ανέκυψε με την αποζημίωση των επιβλεπόντων μηχανικών;
2. Ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα μετεγκατάστασης των ανωτέρω υπηρεσιών;

Ο Ερωτών Βουλευτής

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2008
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συσκέψεις φορέων υπό την προεδρία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Ο Θρακιώτης υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτής Ξάνθης, κ. Αλέξανδρος Κον…