ΕΡΓΑΣΙΑ Κάθε Τετάρτη στο ΕΜΠΡΟΣ

0

Επιχορήγηση έως 60% για χώρους στάθμευσης

Εμβόλιμο1:Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις τους καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου
Εμβόλιμο2: Επιχορηγούνται Φυσικά και νομικά πρόσωπα για τη δημιουργία σταθμών αυτοκινήτων. Η έγκριση, σε κάθε περίπτωση, δίδεται με τον όρο της συνέχισης της λειτουργίας της επιχείρησης στο ίδιο παραγωγικό αντικείμενο και η ευθύνη για την τήρηση των όρων υπαγωγής παραμένει στον εκμισθωτή

Μία ακόμη ευκαιρία του Αναπτυξιακού – Επενδυτικού Νόμου 3299/04 σάς παρουσιάζει το «Ε» – Εργασία. Πρόκειται για επιχορηγήσεις επιχειρήσεων εκμετάλλευσης δημοσίας χρήσεως, υπέργειων, υπόγειων ή και πλωτών σταθμών αυτοκινήτων(Ν3299/04).
Οι δαπάνες που επιδοτούνται είναι οι εξής:
1. Η κατασκευή κτιριακών, ειδικών και βοηθητικών εγκαταστάσεων που εξυπηρετούν το χώρο στάθμευσης, καθώς και οι δαπάνες διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου.
2. Η αγορά πάγιων στοιχείων ενεργητικού, που αφορούν μόνο κτιριακές εγκαταστάσεις και συνδέονται άμεσα με μια παραγωγική μονάδα.
3. Η αγορά γηπέδων έως 10% της ενισχυόμενης δαπάνης της επένδυσης, αποκλειστικά για μικρές επιχειρήσεις.
4. Η αγορά και η εγκατάσταση καινούργιων σύγχρονων μηχανημάτων, ειδικών εγκαταστάσεων και λοιπού εξοπλισμού. Τα μισθώματα της χρηματοδοτικής μίσθωσης καινούργιων σύγχρονων μηχανημάτων και λοιπού εξοπλισμού, του οποίου αποκτάται η χρήση.
5. Η αγορά και η εγκατάσταση καινούργιων σύγχρονων συστημάτων αυτοματοποίησης διαδικασιών και μηχανοργάνωσης, συμπεριλαμβανομένων των δαπανών αγοράς του αναγκαίου λογισμικού.
6. Οι δαπάνες μελετών συμβούλων και διαφήμισης (για ΜΜΕ επιχειρήσεις).
Για να είναι δυνατή η υπαγωγή επενδυτικού σχεδίου στη Δράση αυτή, θα πρέπει να ισχύουν οι ακόλουθες προϋποθέσεις:
Α. Οι επιχειρήσεις, των οποίων επενδυτικά σχέδια ύψους άνω των 200.000 ευρώ. υπάγονται στο καθεστώς ενίσχυσης του Ν. 3299/2004, υποχρεούνται το αργότερο μέχρι την εκταμίευση της πρώτης δόσης της ενίσχυσης να λειτουργούν με τη μορφή εμπορικής εταιρίας ή συνεταιρισμού.
Β. Επιχειρήσεις, των οποίων επενδυτικά σχέδια έχουν υπαχθεί στις διατάξεις του Ν. 3299/2004, έπειτα από την υπαγωγή τους και μέχρι την παρέλευση 5ετίας από τη δημοσίευση της απόφασης ολοκλήρωσης και έναρξης της παραγωγικής λειτουργίας της επένδυσης οφείλουν να τηρούν τους όρους υπαγωγής καινά μη διακόπτουν την παραγωγική δραστηριότητα της επένδυσης, εκτός αν συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας που προκαλούνται από φυσικά φαινόμενα.
Γ. Επίσης, οι επιχειρήσεις, των οποίων επενδυτικά σχέδια έχουν υπαχθεί στις διατάξεις του Ν. 3299/2004, να μεταβάλουν κατά οποιονδήποτε τρόπο την εταιρική τους σύνθεση ως προς τα πρόσωπα ή τα ποσοστά συμμετοχής τους. Εξαιρούνται οι εταιρίες των οποίων οι μετοχές είναι εισηγμένες ή εισάγονται στο Χρηματιστήριο, καθώς επίσης και οι μεταβιβάσεις λόγω κληρονομικής διαδοχής.
Η έγκριση, σε κάθε περίπτωση, δίδεται με τον όρο της συνέχισης της λειτουργίας της επιχείρησης στο ίδιο παραγωγικό αντικείμενο και η ευθύνη για την τήρηση των όρων υπαγωγής παραμένει στον εκμισθωτή.

86 υπάλληλοι με εξάμηνες συμβάσεις στη ΔΕΗ

Εξάμηνες συμβάσεις εργασίας θα υπογράψουν 86 υπάλληλοι που θα απασχοληθούν στη Διεύθυνση Πωλήσεων της ΔΕΗ. θα προσληφθούν 45 απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδου διοικητικού – λογιστικού (ταμίες) και 41 άτομα ειδικότητας διοικητικών γραμματέων (υπάλληλοι γραφείου) ΔΕ.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΕΚ, οποιασδήποτε ειδικότητας του Τομέα Χρηματιστηριακών και Διοικητικών Υπηρεσιών (πρώην Οικονομίας & Διοίκησης) ή πτυχίο Β’ κύκλου σπουδών ΤΕΕ, ανεξάρτητα από ειδικότητα ή πτυχίο Α’ κύκλου σπουδών ΤΕΕ οποιασδήποτε ειδικότητας του Τομέα Οικονομίας & Διοίκησης ή απολυτήριο τίτλο: Ενιαίου Λυκείου ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου των κλάδων: α. Διοικητικών Υπηρεσιών Γραμματέων, β. Οικονομίας, γ. Βιβλιοθηκονομίας ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου των Τμημάτων: α. Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, β. Υπαλλήλων Επιχειρήσεων Μεταφορών, γ. Υπαλλήλων Διοίκησης, δ.
Υπάλληλων Λογιστηρίου, ε. Εμπορικών Επιχειρήσεων ή Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης ή άλλον ισότιμο και αντίστοιχο τίτλο σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής. Επίσης απαιτείται η γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: επεξεργασίας κειμένων, υπολογιστικών φύλλων και υπηρεσιών Διαδικτύου.
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών, να είναι υγιείς και να έχουν τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν και να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση). Όσοι ενδιαφέρονται να απασχοληθούν στη ΔΕΗ ως εποχικοί υπάλληλοι και διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα που ορίζονται στην αναλυτική προκήρυξη, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους καταθέτοντας αίτηση συμμετοχής στα γραφεία της Υπηρεσίας που βρίσκονται στην οδό Ναυαρίνου 10 Αθήνα, τηλ. 210-3673.425-26, αρμόδιοι υπάλληλοι Φολτοπούλου Παναγιώτα και Διγενόπουλος Δημήτριος.

3 ευκαιρίες στο Νοσοκομείο Ξάνθης

Τρεις θέσεις θα καλυφθούν από το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Πιο αναλυτικά θα προσληφθούν: ΠΕ Ψυχολόγων 1, ΤΕ Κοινωνικής Εργασίας 1, και ΤΕ Εργοθεραπείας 1. Για τη θέση του Ψυχολόγου ζητούνται, μεταξύ άλλων, πτυχίο ΑΕΙ, γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένου, β) χρήση Διαδικτύου, γ) υπολογιστικών φύλλων και πιστοποιητικό γλωσσομάθειας. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν γεννηθεί έως και το έτος 1987. Τα έντυπα των αιτήσεων διατίθενται από το Νοσοκομείο και από την ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25410-47176.

Το Μάρτιο οι προσλήψεις στην Αγροφυλακή

Το νέο Προεδρικό Διάταγμα καθορίζει τους όρους του διαγωνισμού
Ο Με μικτό σύστημα, κατά τα πρότυπα της Πυροσβεστικής, θα γίνουν οι νέες προσλήψεις στην Αγροφυλακή. Το νέο Προεδρικό Διάταγμα που καθορίζει τα προσόντα, τα δικαιολογητικά και τους όρους του διαγωνισμού αναμένεται να υπογραφεί τις προσεχείς ημέρες. Το «βρίσκω δουλειά» έμαθε και σας αποκαλύπτει τα σημεία-κλειδιά και το χρονοδιάγραμμα του πολυαναμενόμενου διαγωνισμού.
Το αρχηγείο της Αγροφυλακής ζητεί 1.500 προσλήψεις ένστολου και πολιτικού προσωπικού. Οι 152 θέσεις προορίζονται για ειδικό επιστημονικό προσωπικό: Χημικούς, Περιβαντολλοντολόγους, Γεωπόνους, Φυσικούς και Ειδικούς επί των Τροφίμων. Περίπου 200 θέσεις θα διατεθούν σε Αγρονόμους, ενώ για Αγροφύλακες-Αρχιφύλακες προβλέπονται 1200 οργανικές θέσεις.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2008
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκδήλωση από το Σύνδεσμο Βιοτεχνιών και Βιομηχανιών Θράκης για να συζητήσουν επίκαιρα θέματα που τους αφορούν

Την Τετάρτη 23 Ιανο&…