Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2008 Ένταση και προσωπική αντιπαράθεση στην συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ε.Β.Ε. Ξάνθης

Ένταση και προσωπική αντιπαράθεση στην συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ε.Β.Ε. Ξάνθης

0

Έντονη αντιπαράθεση υπήρξε στην τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Β.Ε. Ξάνθης, με φραστικές επιθέσεις εκατέρωθεν και ανοίκειους χαρακτηρισμούς, μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του Επιμελητηρίου, κου Κατσαρίκα, και του κου Σιούτα.
Αφορμή για την ένταση που δημιουργήθηκε έδωσε η αντιδεοντολογική τακτική του κου Κατσαρίκα να διακόπτει σε έντονο και σχεδόν επιθετικό τόνο τον κο Σιούτα, όταν ο τελευταίος πήρε τον λόγο από το προεδρείο για να υποβάλλει τις ενστάσεις του στον χειρισμό θεμάτων που απασχολούν τον εμπορικό και επαγγελματικό κόσμο της πόλης μας από την διοίκηση του Επιμελητηρίου. Αυτό προκάλεσε την έντονη και ίσως ακόμη και υπερβολική αντίδραση του κου Σιούτα, με αποτέλεσμα να μεταβληθεί η συνεδρίαση σε χώρο ανταλλαγής ανούσιων αλλά και σχεδόν προσβλητικών προσωπικών επιθέσεων, προκαλώντας την δυσφορία αλλά και την θυμηδία των παρευρισκομένων, καθώς και την ολιγόλεπτη αποχώρηση και των δύο από την αίθουσα, για την αποκλιμάκωση της έντασης, η οποία κορυφώθηκε με την αναφορά του Γενικού Γραμματέα του Ε.Β.Ε. στο θέμα των οικοπέδων του “Δέρας”, υπόθεση για την οποία ο κος Σιούτας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος.
Ίσως θα έπρεπε να αναλογιστούν και οι δύο παράγοντες του επιχειρηματικού κόσμου της πόλης μας ότι η διοχέτευση της αποδεδειγμένα περίσσιας ενεργητικότητάς τους σε κρισιμότερα θέματα από τις προσωπικές αντιπαραθέσεις να είναι πρακτικότερη και πιο επωφελής.
Γ.Σ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2008
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκδήλωση ενάντια στην προκατάληψη

Την πρώτη του εκδ …