Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2008 Εφεξής και δεύτερος γιατρός στο ιατρείο Σελέρου

Εφεξής και δεύτερος γιατρός στο ιατρείο Σελέρου

0

Μπορεί βέβαια ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ξάνθης κ. Καρυοφίλλης Αντωνακάκης στον οποίο θέσαμε επιτακτικά ερωτήματα σε ρεπορτάζ μας αναφορικά με το αίτημα των κατοίκων και του Δημάρχου Σελέρου κ. Μπηρόλ για 1 ακόμη γιατρό στο περιφερειακό ιατρείο Σελέρου να μην μας απάντησε όμως άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αλέξανδρου Κοντού! Έτσι σήμερα αποκλειστικά το «Ε» γνωστοποιεί στους κατοίκους του Σελέρου ότι το αίτημά τους ικανοποιείται και εφεξής θα έχουν και δεύτερο γιατρό στο ιατρείο τους, την κα Μεταξά Ελένη. Έτσι δεν θα ταλαιπωρούνται και αυτοί αλλά και ο μοναδικός γιατρός που υπήρχε και είχε μεγάλο φόρτο εργασίας.
Μια ευχάριστη λοιπόν κατάληξη σε ένα κοινωνικό θέμα που ανέδειξε το «Ε»!
Αυτό καταδεικνύει αφ’ ενός ότι ο κοινωνικός ρόλος των τοπικών ΜΜΕ είναι πολύ σημαντικός και τίθεται στην υπηρεσία των πολιτών των οποίων τα προβλήματα αναδεικνύουν αλλά πρωτίστως καταδεικνύει την ευαισθητοποίηση του Ξανθιώτη υπουργού κ. Κοντού, ο οποίος προς τιμήν του άμεσα ενήργησε επιλύοντας ένα πρόβλημα των κατοίκων του Σελέρου.
Για μας η ικανοποίηση είναι πολύ μεγάλη γιατί με την ανάδειξη του προβλήματος συμβάλλαμε στην επίλυσή του και αυτό αποτελεί ένα μήνυμα προς τους πολίτες ότι η εφημερίδα μας αποτελεί ένα βήμα γι’ αυτούς!
Μαριάννα Ξανθοπούλου

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2008
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Όλα στο φως για τη Μονή Βατοπεδίου»

Πορεία προς το λα …