Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2008 Για τη σύγχρονη επιχείρηση και e-banking και τα παραδοσιακά και σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία

Για τη σύγχρονη επιχείρηση και e-banking και τα παραδοσιακά και σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία

0

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ξάνθης η προγραμματισμένη εκδήλωση-ημερίδα του Κέντρου Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης (Κ.Ε.Τ.Α.Α.Μ.-Θ.) σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Θέματα της ημερίδας σύγχρονη επιχείρηση και e-banking και Παραδοσιακά και Σύγχρονα Χρηματοδοτικά Εργαλεία.
Έτσι, δεδομένων των συνθηκών, ικανοποιητική ήταν η παρουσία των επιχειρηματιών της πόλης, οι οποίοι προσήλθαν για να ενημερωθούν τόσο για την ηλεκτρονική τραπεζική και τη χρήση των εναλλακτικών δικτύων εξυπηρέτησης (internet banking, phone banking), όσο και για τα σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία για την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Τονίστηκαν ιδιαίτερα τα πλεονεκτήματα της χρήσης αυτών των δικτύων από το Δημήτρη Παυλάκη, Διευθυντή Ηλεκτρονικών, όπου ο επιχειρηματίας φθηνά, εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες του και να καλύψει υποχρεώσεις του από το σπίτι, το γραφείο, το αυτοκίνητο, το εξωτερικό.
Αίσθηση προκάλεσε η χρήση του phone banking, που δεν είναι ακόμα ιδιαίτερα γνωστή, όπου ο πελάτης με ένα τηλεφώνημα από σταθερό ή κινητό, από όλη τη χώρα και με χρεώσεις μιας αστικής μονάδας μπορεί να πραγματοποιεί συναλλαγές ή να αντλήσει οποιαδήποτε πληροφορία. Για την υπηρεσία αυτή, η Εθνική Τράπεζα απέσπασε πρόσφατα (Ιούνιος 2008) το πρώτο βραβείο.
Στη συνέχεια, η κα Χατζηαντωνίου, διευθύντρια του Κέντρου Πιστοδοτήσεων ΚΠΒ.2. παρουσίασε τα σύγχρονα αλλά και τα παραδοσιακά τραπεζικά προϊόντα, μέσω των οποίων οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να αναπτυχθούν και να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους. Όπως, άλλωστε, τόνισε η ομιλήτρια, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν τον κορμό της χώρας και η Εθνική Τράπεζα στηρίζει τις προσπάθειες των επιχειρηματιών με πλήθος προϊόντων που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2008
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Επιμελούνται» τεχνικά την ανάπτυξη της Θράκης

Άπαντες παρόντες…