Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2008 7 θέσεις (Μηχανικών και Φυλάκων) στο Δήμο Ξάνθης

7 θέσεις (Μηχανικών και Φυλάκων) στο Δήμο Ξάνθης

0

θέσεις στο Δήμο Ξάνθης
Με Μηχανικούς και Φύλακες θα ενισχυθεί ο Δήμος Ξάνθης. Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής: ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών 1, ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών 1, ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών 1, ΠΕ Περιβάλλοντος 1,ΤΕ Τοπογράφων Μηχανικών 1 και ΥΕ Φυλάκων Νεκροταφείου 2. Οι υποψήφιοι Μηχανικοί οφείλουν να διαθέτουν άδεια άσκησης επαγγέλματος και πιστοποιητικό γνώσης Η/Υ.

8 μόνιμες θέσεις στην Ξάνθη

5 θέσεις ΠΕ και 3 θέσεις ΔΕ μόνιμες έχουν εγκριθεί για την Ξάνθη για τη στελέχωση φορέων.
Οι θέσεις αφορούν:
Κατηγορία – ειδικότητα Φορέας Θέσεις τηλέφωνο Αιτήσεις
ΠΕ Κτηνιατρικού ΕΛ.Ο.Γ. 2 2310 – 326 453 30/11/2008
ΠΕ Χημικών Υπ. Οικ. 2 2130 – 1319100 17/11/2008
ΠΕ υπ. εκπαίδ. Ιν.Διαρκ. εκπ. 1 210 – 2114267 25/11/2008
ΔΕ Διοικ. Γραμμ. ΙΚΑ – ΕΤΑΜ 3 213 – 1319100 17/11/200

Εκπαιδευτικό προσωπικό στον ΟΤΕΚ
4 θέσεις στα ΙΕΚ Σταυρούπολης
Στην πρόσληψη 249 ατόμων ως εκπαιδευτικό προσωπικό που θα απασχοληθεί με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως ενός έτους από την ημερομηνία πρόσληψης, προχωρά ο Οργανισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΤΕΚ) για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των ΕΠΑΣ και των ΙΕΚ του. Το 50% των θέσεων κλάδων αναπληρωτών των ΕΠΑΣ θα καλυφθεί κατ’ απόλυτη προτεραιότητα με αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που εμπίπτουν στις διαδικασίες του άρθρου 35 του Ν. 3710/2008.
ΙΕΚ ΘΡΑΚΗΣ
1 θέση ωρομίσθιου πτυχιούχου ΑΕΙ τμήματος Γεωλογίας. Ελλείψει υποψηφίων με τα παραπάνω προσόντα, γίνονται δεκτοί υποψήφιοι πτυχιούχοι τμημάτων ΑΕΙ Μηχανικών Ορυκτών Πόρων ή Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων
1 θέση ωρομίσθιου πτυχιούχου ΑΕΙ τμημάτων Χημικού ή Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. Ελλείψει υποψηφίων με τα παραπάνω προσόντα, νίνονται δεκτοί υποψήφιοι ΑΕΙ Βιολογίας ή Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών 1 θέση ωρομίσθιου Αγγλικών 1 θέση ωρομίσθιου Γερμανικών 1 θέση ωρομίσθιου πτυχιούχου Ιατρικής, ειδικότητας παθολόγου ή Γενικής Ιατρικής
1 θέση ωρομίσθιου πτυχιούχου Ιατρικής, ειδικότητας υγιεινολόγου ή μικροβιολόγου ή Κοινωνικής Ιατρικής – Δημόσιας Υγείας
1 θέση ωρομίσθιου πτυχιούχου Ιατρικής, ειδικότητας χειρουργού ή ορθοπεδικού ή καρδιολόγου 1 θέση ωρομίσθιου πτυχιούχου ΑΕΙ Τμήματος Περιβάλλοντος ή Χημικών Μηχανικών
1 θέση ωρομίσθιου Τουρισμού
ΙΕΚ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
1 θέση ωρομίσθιου Αγγλικών
1 θέση ωρομίσθιου Οδηγού Βουνού
1 θέση ωρομίσθιου Φυσικής Αγωγής
1 θέση ωρομίσθιου πτυχιούχου ΤΕΙ Τμημάτων Τουριστικών Επιχειρήσεων ή Εμπορίας και Διαφήμισης ή ΑΣΤΕ
ΕΠΑΣΘΡΑΚΗΣ
Α) Αναπληρωτές
4 θέσεις κλάδου ΠΕ 18 Τουριστικών Επιχειρήσεων (35)
1 θέση κλάδου ΔΕ τεχνικός Μαγειρικής
Β) Αναπληρωτές με μειωμένο ωράριο
διδασκαλίας
1 θέση κλάδου ΠΕ 02 Φιλόλογοι
1 θέση κλάδου ΔΕ τεχνικός Μαγειρικής
1 θέση κλάδου ΠΕ 14 Ιατροί (01)
1 θέση κλάδου ΠΕ 18 τεχνολόγοι Τροφίμων – Διατροφής (36)
2 θέσεις κλάδου ΠΕ 06 Αγγλικών 2 θέσεις κλάδου ΠΕ 05 Γαλλικών
1 θέση κλάδου ΠΕ 07 Γερμανικών

1 διοικητική εποχική θέση στα ΙΕΚ Σταυρούπολης

Εγκρίθηκαν από το ΑΣΕΠ 219 θέσεις εποχικών. Πρόκειται κυρίως για διοικητικές θέσεις στο φορείς και ΟΤΑ. Σ’ αυτές συμπεριλαμβάνεται και μία (1) δ θέσης 2ΤΕ Διοικητικών στα ΙΕΚ Σταυρούπολης (Ημερομηνία έγκρισης 6/11/2008)

«Ε» – Εργασία στην Περιφέρεια

71 θέσεις τακτικών στη Ροδόπη

Οι υπάλληλοι θα απορροφηθούν από το Δήμο Σιδηροχωρίου. Βασικό κριτήριο πρόσληψης η εντοπιότητα

Προσκλητήριο πρόσληψης σε υπαλλήλους τριών διαφορετικών ειδικοτήτων απευθύνει ο δήμαρχος Σιδηροχωρίου. Θα απορροφηθούν συνολικά 71 υπάλληλοι από τις κατηγορίες ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ. Στα γραφεία του ΑΣΕΠ βρίσκεται το σχετικό αίτημα. Ακολούθως, θα «οδηγηθεί» στο Εθνικό Τυπογραφείο προκειμένου να πάρει ΦΕΚ και να ξεκινήσει η 2θήμερη προθεσμία υποβολής αιτήσεων.
Θα προσληφθούν 71 υπάλληλοι από την κατηγορία ΤΕ, οι οποίοι θα εργαστούν ως διοικητικό προσωπικό, 38 από την κατηγορία ΔΕ για θέσεις όπως χειριστών Μηχανών, Προγραμματισμού Η/Υ και Αυτοματισμού Η/Υ και, τέλος, ι6 υπάλληλοι ΥΕ για εργασίες καθαρισμού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Οι ενδιαφερόμενοι για τις διοικητικές θέσεις οφείλουν να διαθέτουν άδεια άσκησης επαγγέλματος Λογιστή-Φοροτεχνικού β’ τάξης, οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ΤΕΙ, γνώση χειρισμού Η/Υ και εμπειρία δύο ετών σε τήρηση λογιστικών βιβλίων.
Για τις θέσεις ΔΕ ζητούνται δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης ΙΕΚ και εμπειρία ενός έτους σε πολυμεσικές εφαρμογές και εμπειρία δύο ετών σε μηχανογράφηση δήμου. Τέλος, για την κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν απολυτήριο Γυμνασίου ή παλαιού Δημοτικού για όσους έχουν γεννηθεί έως και το 1980. Βασικό κριτήριο πρόσληψης είναι η εντοπιότητα. Μεταξύ όσων το διαθέτουν θα προηγηθούν οι έχοντες εμπειρία, χρόνο ανεργίας, μεγαλύτερο βαθμό στον τίτλο σπουδών και άλλες κοινωνικές ιδιότητες.
Σημειώνεται ότι ο φάκελος υποψηφιότητας πρέπει να περιλαμβάνει εκτός από την αίτηση, φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας, παράβολο 15 ευρώ, που εκδίδεται από Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία, φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών, επικυρωμένα πιστοποιητικά και απόδειξη προηγούμενης επαγγελματικής εμπειρίας(εάν υπάρχει). Τηλέφωνα: 25310-51208,51400.

12 τακτικοί Καβάλα
Στην πρόσληψη 12 νέων μόνιμων υπαλλήλων προχωρά ο Παιδικός Χρυσούπολης Καβάλας. Τις προσεχείς μέρες αναμένεται να γίνει δεκτό από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού. Θα εργαστούν πτυχιούχοι ΤΕΙ και απόφοιτοι Λυκείου και Γυμνασίου. Οι θέσεις κατανέμονται ως εξής:ΤΕ Βρεφονηπιοικονομίας 4, ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού 1,ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων 4, ΔΕ Μαγείρων 1, καιΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας 2. Για τις θέσεις ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν πιστοποιημένη γνώση ηλεκτρονικού υπολογιστή στα αντικείμενα επεξεργασίας κειμένων, υπολογιστικών φύλλων και υπηρεσιών του Διαδικτύου. Για τις θέσεις Καθαριστών απαιτείται απολυτήριο Λυκείου ή παλαιού Δημοτικού όσοι έχουν γεννηθεί μέχρι το 1980.

16 οδηγοί και εργάτες στην Ορεστιάδα
Στην πρόσληψη 16 μόνιμων υπαλλήλων θα προχωρήσει ο Δήμος Ορεστιάδας. Ήδη το αίτημα του δημάρχου βρίσκεται στα γραφεία της Ανεξάρτητης Αρχής. Τις επόμενες μέρες η προκήρυξη θα σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και έπειτα θα οριστεί η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων.
Οι θέσεις ανά ειδικότητα και βαθμίδα εκπαίδευσης κατανέμονται ως εξής: ΔΕ Οδηγών 5, ΔΕ Θερμοϋδραυλικού 2, ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων και ΥΕ Εργατών Καθαριότητας 8. Οι υποψήφιοι για τις θέσεις των Εργατών θα πρέπει να καταθέσουν απολυτήριο Γυμν&

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2008
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκδήλωση από το Σύνδεσμο Βιοτεχνιών και Βιομηχανιών Θράκης για να συζητήσουν επίκαιρα θέματα που τους αφορούν

Την Τετάρτη 23 Ιανο&…