6 θέσεις στο Δασαρχείο Ξάνθης

0

Προσλήψεις 416 εποχικών υπαλλήλων
6 θέσεις στο Δασαρχείο Ξάνθης

Με 416 εποχικούς υπαλλήλους διαφόρων ειδικοτήτων και όλων των κατηγοριών Εκπαίδευσης θα ενισχυθούν δήμοι, δημόσιες υπηρεσίες και φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Το ΑΣΕΠ την περασμένη εβδομάδα ενέκρινε τις ανακοινώσεις – προκηρύξεις διαφόρων υπηρεσιών που ζητούν την πρόσληψη 416 εποχικών, προκειμένου να καλύψουν πρόσκαιρες ανάγκες. Από τις εγκριτικές αποφάσεις του ΑΣΕΠ ξεχωρίζουν: ο Δήμος Κηφισιάς που θα απασχολήσει 78 αποφοίτους Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (εργάτες, οδηγούς, ηλεκτροτεχνίες), ο Δήμος Κερατσινίου που θα προσλάβει 68 άτομα, ο Δήμος Μεγάρων στον οποίο θα αναλάβουν καθήκοντα 10 οδηγοί απορριμματοφόρων και 30 εργάτες καθαριότητας και ο Οργανισμός Πιστοποίησης και Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων που θα τον στελεχώσουν πτυχιούχοι ΑΕΙ – ΤΕΙ και απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Μετά τη σχετική έγκριση οι φορείς μπορούν να εκδώσουν τις ανακοινώσεις τους,
με τις οποίες θα ζητούν την πρόσληψη εποχικού προσωπικού. Στην αναλυτική ανακοίνωση θα καθορίζονται τα προσόντα και τα δικαιολογητικά για τους υποψηφίους, καθώς και τα κριτήρια κατάταξης. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες πρέπει να απευθύνονται στον φορέα που έχει προκηρύξει τις θέσεις και στον οποίο επιθυμούν να εργαστούν.
6 θέσεις στο Δασαρχείο Ξάνθης

Κατηγορία Κλάδος – ειδικότητα θέσεις φορέας ημερ. Έγκρισης
ΠΕ Δασολόγων 1 Δασαρχείο Ξάνθης 24/11/2008
ΠΕ Δασοπόνων 1 Δασαρχείο Ξάνθης 24/11/2008
ΔΕ Επιμελητών – Ξεναγών 2 Δασαρχείο Ξάνθης 24/11/2008
ΥΕ Εργατών – Δασεργατών 1 Δασαρχείο Ξάνθης 24/11/2008
ΥΕ Φυλάκων 1 Δασαρχείο Ξάνθης 24/11/2008
 

Μία θέση νοσηλευτού στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΕ Νοσηλευτικής 1
Αιτήσεις υποβάλλονται στο Νοσοκομείο. Η προκήρυξη δημοσιεύεται στο ΦΕΚ ΑΣΕΠ αρ. 593/11 Νοεμβρίου 2008

22 ευκαιρίες στην Ξάνθη
Τρεις φορείς του Δημοσίου συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των υποψηφίων στο Νομό Ξάνθης. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει συμβάσεις αορίστου χρόνου και μερικής απασχόλησης. Τις μόνιμες θέσεις θα μοιραστούν ο Δήμος Μύκης (ΠΕ Οικονομικού-Λογιστικού 1, ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών 1, ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών 1, ΔΕ Οδηγών Αυτοκινήτου 1 και ΔΕ Διοικητικού 1)
και ο Δήμος Ξάνθης (ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών 1, ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών 1, ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών 1, ΠΕ Περιβάλλοντος1, ΤΕ Τοπογράφων Μηχανικών 1 και ΥΕ Φυλάκων Νεκροταφείου 2. Παράλληλα, δεκαοκτάμηνες συμβάσεις θα υπογράψουν δέκα υπάλληλοι στο σύνδεσμο διαχείρισης απορριμμάτων Ξάνθης. Η κατανομή έχει ως εξής: ΔΕ Οδηγών απορριμματοφόρου 3 και ΥΕ Εργατών καθαριότητας 7. Καταληκτική ημερομηνία για τις 10 θέσεις στο Σύνδεσμο Απορριμμάτων η 3 Δεκεμβρίου.
 

«Τέλος χρόνου» για τις 909 θέσεις στην Αγροτική Τράπεζα

Την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου λήγει η προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων για τις 909 θέσεις τακτικού προσωπικού που έχουν προκηρυχθεί από την Αγροτική Τράπεζα. Οι θέσεις θα καλυφθούν με σειρά προτεραιότητας από πτυχιούχους ΑΕΙ, ΤΕΙ και αποφοίτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κλάδου οικονομικών.
Σύμφωνα με την προκήρυξη 9Κ/2008 -ΦΕΚ 575/3-11-2008 (τεύχος ΑΣΕΠ), θα προσληφθούν 182 πτυχιούχοι ΑΕΙ, 273 πτυχιούχοι ΤΕ και 454 απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα έντυπα των αιτήσεων συμμετοχής από τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και τα Επαρχεία της χώρας, καθώς και από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ). Οι υποψήφιοι που έχουν πρόσβαση στο internet μπορούν να τα αναζητήσουν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr). Η αίτηση υποβάλλεται στο ΑΣΕΠ μόνο ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή σε φάκελο μεγέθους Α4 ή στον ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ Ρ05Τ που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Προκήρυξη 9Κ/2008, Κατηγορία ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ, Τ.θ. 14308, Τ.Κ. 115 10, ΑΘΗΝΑ.
10 θέσεις στην Ξάνθη
Νομαρχία ΠΕ ΤΕ ΔΕ Σύνολο θέσεων
Ξάνθης 2 2 6 10
 

ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
10.000 θέσεις εργασίας μέσω ΟΑΕΔ

Στη δημιουργία 10.000 νέων θέσεων απασχόλησης και αυτοαπασχόλησης προχωρεί ο ΟΑΕΔ θέτοντας σε εφαρμογή δύο προγράμματα «Νέων θέσεων Εργασίας» και «Νέων Ελεύθερων Επαγγελματιών», συνολικού προϋπολογισμού 124,83 εκατ. ευρώ. Ήδη άρχισε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr). Ειδικότερα, το πρόγραμμα νέων θέσεων εργασίας προβλέπει την επιχορήγηση ιδιωτικών επιχειρήσεων για τη δημιουργία 6.500 θέσεων εργασίας, για την απασχόληση ανέργων ηλικίας 31 έως 44 ετών με ορίζοντα υλοποίησης μέχρι το 2010. Το πρόγραμμα αυτοαπασχόλησης αφορά συνολικά 3.500 ανέργους άνω των 33 ετών (έως 64 ετών) που επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους ατομική επιχείρηση, και θα υλοποιηθεί τα έτη 2008 και το 2009.
6.500 νέες θέσεις εργασίας
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανέργους ηλικίας 31 έως και 44 ετών που διαθέτουν δελτίο ανεργίας σε ισχύ, έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία εξατομικευμένης παρέμβασης και έχουν συμφωνήσει σε ατομικό σχέδιο δράσης.
Το πρόγραμμα δίνει προτεραιότητα στην προώθηση στην απασχόληση ανέργων που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση, δηλαδή άνεργες γυναίκες – μητέρες ανήλικων τέκνων και μακροχρονίως άνεργοι (με στόχο τουλάχιστον το 30% των θέσεων να καλυφθεί αηό ανέργους των παραπάνω κατηγοριών). Το 65% των θέσεων προορίζεται να καλυφθεί στο πλαίσιο της πολιτικής πρόληψης και το 35% στο πλαίσιο της πολιτικής καταστολής της μακροχρόνιας ανεργίας. Στόχος του προγράμματος είναι επίσης το 60% των θέσεων να καλυφθεί από γυναίκες.
Για κάθε ημέρα πλήρους απασχόλησης οι άνεργοι που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση θα επιχορηγούνται με 20 ευρώ, ενώ το ποσό της επιχορήγησης για τις λοιπές κατηγορίες ανέργων ανέρχεται στα 18 ευρώ ημερησίως. Η διάρκεια της επιχορήγησης ορίζεται σε 18 μήνες για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που εντάσσονται στο πρόγραμμα και σε 24 μήνες για τις μεγάλες επιχειρήσεις (με προσωπικό άνω των 250 εργαζομένων). Οι επιχειρήσεις δεσμεύονται να διατηρήσουν το
3.500 άνεργοι 33 έως 64 ετών που επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους ατομική επιχείρηση θα επιχορηγηθούν με 15.000 ευρώ
προσωπικό τους (παλαιό και νέο) για επιπλέον 6 ή 12 μήνες αντίστοιχα. Τυχόν αντικαταστάσεις προσωπικού (κατά το συνολικό διάστημα των 24 ή 36 μηνών αντίστοιχα) πρέπει να γίνονται εντός 30 ημερών.
Η αίτηση υπαγωγής της επιχείρησης στο πρόγραμμα υποβάλλεται ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ, στο ΚΠΑ ή στο ΚΠΑ 2 που βρίσκεται πιο κοντά στην περιοχή της έδρας της επιχείρησης. Η υποβολή της αίτησης μπορεί να γίνει απευθείας στις Υπηρεσίες ή μέσω ΚΕΠ.
3.500 νέοι ελεύθεροι επαγγελματίες
Με 15.000 ευρώ &#9

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2008
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Κλείνουμε για να μην μας κλείσουν»

Κλειστές θα παρα_…