Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2008 Η Βάσω Παπανδρέου στις 29 Σεπτεμβρίου στην Ξάνθη

Η Βάσω Παπανδρέου στις 29 Σεπτεμβρίου στην Ξάνθη

0

Συνεδρίασε τη Δευτέρα 15/09/08 η Περιφερειακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης υπό την προεδρία του Γραμματέα
Παπακοσμά Κωνσταντίνου. Ασχολήθηκε με την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, έγινε αναφορά από τον Γραμματέα για την παρουσία του Προέδρου Γιώργου Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη όσο και άλλων στελεχών στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ενώ πραγματοποιήθηκε και η κατανομή αρμοδιοτήτων στα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής αναφορικά με τους Τομείς δράσης του Εθνικού Συμβουλίου. Ανακοινώθηκε επίσης η ανοικτή πολιτική ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου στην Καβάλα την Παρασκευή 19/09/08 και ώρα 20:30 στην πλατεία του Καπνεργάτη, η επίσκεψη της Μαρίας Δαμανάκη στις 22 Σεπτεμβρίου στη Δράμα, η επίσκεψη της Βάσως Παπανδρέου στις 29 Σεπτεμβρίου στην Ξάνθη αλλά και του Κώστα Μποτόπουλου την ίδια ημερομηνία στην Αλεξανδρούπολη.

Από την Ξάνθη συμμετείχαν τα εκλεγμένα μέλη Λίτσα Μιχαηλίδου και Χρήστος Αμανατίδης καθώς και ο γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κ. Αχιλλέας Τσαρτσάρας.
Ο κ. Παπακοσμάς κατά την έναρξη της παρουσίας ανέφερε: «Είναι η πρώτη συνεδρίαση της περιφερειακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Αν. Μακεδονίας και Θράκης και είναι το κυρίαρχο όργανο διαβούλευσης και παραγωγής πολιτικής στην περιφέρεια μας, έτσι όπως προέκυψε από τις εκλογές, με καθολική ψηφοφορία του περασμένου Μάη και συγκρότησή της σε σώμα τον περασμένο Ιούλιο».
Έγινε γνωστό στους παρόντες ότι την κοινωνία διέρχεται η Κυβερνητική λαίλαπα.
«Τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ τις περιέγραψε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή στη ΔΕΘ, όμως καθημερινά οι Έλληνες πολίτες νιώθουν στο πετσί τους την κακή διακυβέρνηση της χώρα και τις τακτικές της Ν.Δ. Το ίδιο νιώθουμε και εμείς σ’ αυτήν την ευαίσθητη περιφέρεια της Ανατολικής . Μακεδονίας και Θράκης. Ως ΠΑΣΟΚ βλέπουμε μπροστά, κοιτάμε, μπροστά σχεδιάζουμε την Ελλάδα με διακυβέρνηση από τον Γιώργο Παπανδρέου. Δίνουμε όραμα στους Έλληνες διασφαλίζοντας το δικαίωμα που έχει κάθε πολίτης σε μια ανθρώπινη κοινωνία».
Στην συνέχεια ο κ. Παπακοσμάς αναφέρθηκε σε μία σειρά δράσεων της περιφερειακής επιτροπής σε συνεργασία με τις νομαρχιακές επιτροπές και των 5 νομών. Οι δράσεις αυτές ξεκίνησαν ήδη με την ομιλία του βουλευτή Μάρκου Μπόλαρη στην Κομοτηνή, με τη συμμετοχής μας που έγινε στη Θεσσαλονίκη με θέμα την Εγνατία της Ανάπτυξης, με πρωτοβουλία του υπεύθυνου του ΠΑΣΟΚ για τα δημόσια έργα του Γιάννη Μαγκριώτη. Οι Ν.Ε. μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα οργανώνουν ανοιχτές εκδηλώσεις με κορυφαία πολιτικά θέματα
Όπως την επίσκεψη του Βενιζέλου στις 19 Σεπτεμβρίου στην Καβάλα, της Μαρίας Δαμανάκη στις 22 Σεπτεμβρίου στη Δράμα, του Μποτόπουλου στις 29 Σεπτεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη και της Βάσως Παπανδρέου στις 29 Σεπτεμβρίου στην Ξάνθη
Για την καλύτερη οργάνωση των παραπάνω εκδηλώσεων, έγινε κατανομή αρμοδιοτήτων για καλύτερη προετοιμασία.

Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ήταν στην συνεδρίαση δεν έκρυψαν την ικανοποίηση τους, μετά την λήξη της ΔΕΘ και φυσικά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που φέρνουν πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ. «Γελάνε και τα μουστάκια τους» παρατήρησε διερχόμενος συμπολίτης μας.
Τελειώνοντας την τοποθέτησή του ο κ. Παπακοσμάς είπε. «Ενωμένοι προχωράμε μπροστά σχεδιάζουμε την κοινωνική δικαιοσύνη και την προστασία του εισοδήματος του πολίτη. Είμαστε ικανοποιημένοι και από την ομιλία αλλά κυρίως από το κλίμα που επικρατεί στη χώρα μετά την παρουσία του προέδρους μας στη Θεσσαλονίκη.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2008
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Πονοκέφαλος» στη «Στέγη Γραμμάτων»

Ισχυρό «πονοκέφα_…