Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2007 Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο στη φυλασσόμενη διάβαση Πηγαδίων

Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο στη φυλασσόμενη διάβαση Πηγαδίων

0

Ένα ατύχημα που ευτυχώς δεν εξελίχθηκε σε δυστύχημα έγινε στη φυλασσόμενη σιδηροδρομική διασταύρωση Πηγαδίων όταν τρένο ‘Ιντερσίτυ’ παρέσυρε για 100 μέτρα περίπου ένα αυτοκίνητο μάρκας Μερσεντές που κόλλησε στις ράγες .
Την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2007 στις 11.00΄ το πρωί στη φυλασσόμενη σιδηροδρομική διάβαση Πηγαδίων, τον χειριστή και τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας ‘Ιντερσίτυ’ που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Θεσσαλονίκη, περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Η χρώματος ‘σιελ’ Μερσεντές που ήταν κολλημένη στα χαλίκια που βρίσκονται δεξιά και αριστερά απ’ τις ράγες του τρένου, μετατράπηκε σε ‘φρένο’ του τρένου για 100 μέτρα περίπου που την παρέσυρε.
Δίωρη ταλαιπωρία των επιβατών
Σύμφωνα με πληροφορίες απ’ τους αρμόδιους του ΟΣΕ, το αυτοκίνητο που ανήκε στον ξανθιώτη εργολάβο Κ. Μυκονιάτη, κόλλησε στις ράγες και δεν έχει διευκρινιστεί αν συνέβη πριν ή μετά την ενεργοποίηση της φύλαξης με την κάθοδο των μπαρών.
Το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε με γερανό απ’ τις ράγες και μεταφέρθηκε με τη βοήθεια ιδιωτικής οδικής βοήθειας από τον τόπο του ατυχήματος ενώ ο συρμός στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Ξάνθης.
Μετά από δίωρη αναμονή, νέα μηχανή έφτασε απ’ τη Θεσσαλονίκη και οι ταξιδιώτες που επέβαιναν στα βαγόνια συνέχισαν προς τον προορισμό τους.
Όπως μας ενημέρωσαν οι αρμόδιοι του ΟΣΕ, δεν υπήρξε τραυματισμός ούτε από πλευράς επιβατών ούτε του οδηγού του αυτοκινήτου λόγω του ότι δεν επέβαινε του οχήματος τη στιγμή της πρόσκρουσης αφού έγκαιρα το είχε εγκαταλείψει μετά από την αδυναμία μετακίνησής του.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2007
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προσλήψεις στο Νοσοκομείο και Δήμο Ξάνθης

Στις αρχές του 2007 εκτιμάται πως θα πάρουν ΦΕΚ 33 διαγωνισμοί που αφορούν την πρόσληψη 11…