Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2007 Σύντομος απολογισμός δράσης στην ετήσια Γενική Συνέλευση

Σύντομος απολογισμός δράσης στην ετήσια Γενική Συνέλευση

0

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Νομού Ξάνθης, πραγματοποίησε την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση στον «Κήπο». Στην καταστατική αυτή διαδικασία ήταν παρόντα τα διοικητικά συμβούλια των περισσότερων Σωματείων, περίπου 20 έναντι της δύναμης που είναι 25 Σωματεία.

Στην αρχή της διαδικασίας της Γενικής Συνέλευσης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωτήρης Τσιακίρογλου, αναφέρθηκε εν συντομία στα πεπραγμένα της διοίκησης κατά τον χρόνο που πέρασε.

Έκανε έτσι αναφορά στις δράσεις και παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας σε διάφορα θεσμικά θέματα για τον κλάδο και άλλα που έχουν σχέση με τοπικού χαρακτήρα ενέργειες και αφορούν την πόλη και τον νομό.

Ο κ. Τσιακίρογλου αναφέρθηκε σε ενέργειες, παρεμβάσεις και μέτρα που ελήφθησαν υπέρ των εμπόρων και καταστηματαρχών, για τον παρεμβατικό ρόλο της Ομοσπονδίας σε συνεργασία με την Συνομοσπονδία σε κυβερνητικό επίπεδο. Έκανε ακόμη αναφορά ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, στις θέσεις της οργάνωσης σε διάφορα τοπικά θέματα που ενδιαφέρουν και άλλα εξ αυτών θίγουν τους επαγγελματοβιοτέχνες. Ανάμεσα σ’ αυτά ανέφερε την παρέμβαση για την ενοποίηση των πλατειών, την εισβολή των πολυκαταστημάτων, το κυκλοφοριακό, τις Θρακικές Λαογραφικές Γιορτές, τις Γιορτές Παλιάς Πόλης, το συνεχές ωράριο, το παζάρι και η επιθυμία κάποιων να το μεγαλώσουν κ.ά.

Ακολούθως έγινε οικονομικός απολογισμός, αναφέρθηκε ο νέος προϋπολογισμός και όλα τα πεπραγμένα ψηφίστηκαν ομόφωνα από τα παριστάμενα μέλη.

Νέα μέλη

Στην ετήσια Γενική Συνέλευση αναφέρθηκε ακόμη ότι τα Σωματεία της δύναμης της Ομοσπονδίας αυξήθηκαν κατά 5-6, δυο εκ των οποίων οι φωτογράφοι και βιοτεχνίες τροφίμων έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες ενώ τα υπόλοιπα σύντομα τελειώνουν κι αυτά.

Μετά το τέλος των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης στον όμορφο και δροσερό χώρο του ‘Κήπου’, τα μέλη απόλαυσαν τους νόστιμους μεζέδες του Λευθέρη.

‘Ε’

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2007
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συγκίνηση, ευχές και υποσχέσεις στη Βιστονίδα

Με το καθιερωμένο τυπικό έγινε η παράδοση – παραλαβή στον δήμο Βιστονίδας προχθές παρουσία…