Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2007 Στο ζενίθ οι γαλάζιες υποψηφιότητες σε τοπικές οργανώσεις και ΝΟΔΕ

Στο ζενίθ οι γαλάζιες υποψηφιότητες σε τοπικές οργανώσεις και ΝΟΔΕ

0

Στο ζενίθ φτάνουν οι εσωκομματικές διεργασίες στις τοπικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας, των δήμων του νομού, εν’ όψει των εκλογών της 12ης και 13 Μαΐου, απ’ όπου θα αναδειχθούν, οι πρόεδροι και τα μέλη των τοπικών οργανώσεων του νομού και οι οποίοι με τη σειρά τους ως εκλέκτορες μαζί με τους εξ’ οφιτσίου, θα εκλέξουν τα μέλη – συνολικά 240 – 250 άτομα – τον πρόεδρο και την Διοικητική επιτροπή της ΝΟΔΕ Ξάνθης στις εκλογές της 2ας και 3ης Ιουνίου. Η Νομαρχιακή εφορευτική επιτροπή της Ν.Δ Ξάνθης, ανακοινώνει ότι οι κατάλογοι των μελών όλων των τοπικών επιτροπών θα βρίσκονται προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων στα γραφεία της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης και όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν υποψηφιότητα για τα αξιώματα όλων των Τοπικών Επιτροπών μπορούν να τις καταθέσουν στα γραφεία του κόμματος, από την Τετάρτη 2 Μαΐου έως και την Παρασκευής 4 Μαΐου και ώρα 18 μ.μ. οπότε είναι η καταληκτική προθεσμία. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «Ε» οι υποψηφιότητες μέχρι στιγμής που έχουν υποβληθεί και έγιναν γνωστές για την τοπική οργάνωση Ν.Δ. Ξάνθης είναι η υποψηφιότητα του κ. Πουσπουρίκα Μιχάλη για την προεδρία της Τ.Ο. και της υποψηφιότητας του εκδότη της εφημερίδας «Φωνή της Ξάνθης» για μέλος της Τ.Ο Ν.Δ. πόλεως Ξάνθης.

Κυριακίδης εκτός νυμφώνος ΝΟΔΕ

Αναφορικά με τις υποψηφιότητες της Ν.Ο.Δ.Ε. ουδέν νεώτερον…. από το μέτωπο των υποψηφιοτήτων παρά μόνον των γνωστών: κ.κ. Θεολόγη Καλαϊτζή και κ. Στέλιου Μωραϊτη, πλην ίσως από την άρση της υποψηφιότητας του κ. Λεοντή ο οποίος και εξήγησε δι’ επιστολής τους λόγους και αυτή της φημολογούμενης υποψηφιότητας του κ. Αλέκου Κυριακίδη. Εξανεμίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του «Ε» το όποιο ενδιαφέρον του κ. Κυριακίδη για την προεδρία της ΝΟΔΕ Ξάνθης καθώς ίσως …δεν έβγαλε τα κουκιά στο μέτρημα όπως ο πάντα ρεαλιστής κ. Κυριακίδης συνήθιζε να λέει.

Σύμφωνα δε με τον νυν πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ξάνθης κ. Καλαϊτζή….ουδέν ανακοινώσιμον μέχρι της λήξης των προθεσμιών οπότε και θα διαμορφωθεί ευκρινέστατα το τοπίο τόσο για τις εκλογές στις τοπικές οργανώσεις όσο και στη ΝΟΔΕ Ξάνθης.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2007
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εγκλωβισμένες σε αδιέξοδα οι επιχειρήσεις της Θράκης

Επιτείνεται και ^…