Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2007 Σκουπίδια: το μεγάλο στοίχημα για το Νομό Ξάνθης Απορριμμάτων Ν. Ξάνθης εξελέγη ο Δήμαρχος Τοπείρου Σ. Χατζηευαγγέλου

Σκουπίδια: το μεγάλο στοίχημα για το Νομό Ξάνθης Απορριμμάτων Ν. Ξάνθης εξελέγη ο Δήμαρχος Τοπείρου Σ. Χατζηευαγγέλου

0

Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2007 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στο Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Νομού Ξάνθης. Πρόεδρος εξελέγη ο Δήμαρχος Τοπείρου και πρώην Αντιπρόεδρος Στέλιος Χατζηευαγγέλου, Αντιπρόεδρος ο Δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Αγγά. Στην εκτελεστική επιτροπή εξελέγησαν τακτικά μέλη ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ξάνθης Αλέκος Κυριακίδης και ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Βιστονίδας Ιωάννης Γουσγουριώτης ενώ αναπληρωματικό μέλος εξελέγη ο δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης Θανάσης Ξυνίδης.

Σ. Χατζηευαγγέλου: «αυτή θα είναι η τετραετία των σκουπιδιών»

Στην ερώτησή μας για το αντικείμενο του Συνδέσμου ο κ. Χατζηευαγγέλου ανέφερε: «ο Σύνδεσμος Διαχείρισης Απορριμμάτων Ξάνθης, ασχολείται με την μηχανική αποκομιδή των στερεών αποβλήτων από την πόλη και τους οικισμούς και τη μεταφορά του στο ΧΥΤΑ. Τα υπόλοιπα αφορούν τους ΟΤΑ» και τονίζει ότι γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο αφού επανέρχεται στη θέση του Προέδρου που κατείχε επί μια δεκαετία ενώ την αμέσως προηγούμενη διετία ήταν Αντιπρόεδρος.

Ρωτήσαμε τον κ. Χατζηευαγγέλου πόσο μπορεί να βοηθήσει η θέση που εξελέγη στη διαχείριση του μεγάλου ζητήματος που έχει ενσκήψει στο Δήμο Τοπείρου με την κατασκευή του εργοστασίου επεξεργασίας των απορριμμάτων και κατά πόσο μπορεί να υπάρξουν συγκρουόμενες αποφάσεις απ’ τον ίδιο και απάντησε: «είναι μεγάλο το ζήτημα της επιβολής των σχεδίων της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας-Θράκης στο Δήμο μας αλλά εμείς θα διαχειριστούμε το θέμα με ευθύνη γιατί ο σκοπός μας είναι ιερός. Σα Δήμος θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε το θέμα και να καταθέσουμε εναλλακτικές προτάσεις. Η εκλογή μου στη θέση του Προέδρου θα βοηθήσει στην ανεύρεση λύσεων. Η ευθύνη είναι μεγαλύτερη αλλά έχουμε μάθει να σηκώνουμε βάρη και θα το σηκώσουμε κι αυτό».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2007
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προσλήψεις στο Νοσοκομείο και Δήμο Ξάνθης

Στις αρχές του 2007 εκτιμάται πως θα πάρουν ΦΕΚ 33 διαγωνισμοί που αφορούν την πρόσληψη 11…