Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2007 Εγκαίνια του ‘ΜΕΤRΟ Cash & Carry’ στην Ξάνθη

Εγκαίνια του ‘ΜΕΤRΟ Cash & Carry’ στην Ξάνθη

0

Ένα πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα του ελληνικού ομίλου εταιρειών ειδών τροφίμων και καθημερινών αναγκών, άνοιξε τις πύλες του στην Ξάνθη και απευθύνεται στους επαγγελματίες του νομού που θέλουν να δουν τα λειτουργικά τους έξοδα να μειώνονται.

Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2007, στις 10.00΄, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος χονδρικής της εταιρίας ‘ΜΕΤRΟ Cash & Carry’ που βρίσκεται στο 2ο χιλιόμετρο της οδού Ξάνθης – Κομοτηνής.

Στις ιδιόκτητες, άριστα σχεδιασμένες εγκαταστάσεις της εταιρίας, ο ξανθιώτης επαγγελματίας εστιάτορας, ξενοδόχος, παντοπώλης και γενικά ο ασχολούμενος με τρόφιμα και προϊόντα καθημερινών αναγκών, μπορεί να βρει μια τεράστια ποικιλία ειδών και εταιριών για να επιλέξει και να δει τα λειτουργικά έξοδα της επιχείρησής του να μειώνονται.

Ο ιδρυτής της εταιρίας

Τα εγκαίνια έγιναν από τον ιδιοκτήτη της εταιρίας κ. Παντελιάδη που συνοδευόταν από τη σύζυγό του που είναι Ξανθιώτισσα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Στυλιανίδης, εκπρόσωποι του Νομάρχη και των αρχών του τόπου καθώς και στελέχη της εταιρίας ‘ΜΕΤΡΟ Cash & Carry’.

Στην ομιλία του ο κ. Παντελιάδης ανέφερε: «η εταιρία μας που δραστηριοποιείται εδώ και τριάντα χρόνια στη χώρα, ξεκίνησε σε μια εποχή που οι παντοπώλες ζητούσαν στήριγμα. Το πρώτο κατάστημα της εταιρίας που έγινε στην Αθήνα (Π. Ράλλη) έτυχε της μεγαλύτερης ανταπόκρισης από τους εστιάτορες και τους ιδιοκτήτες των μικρών ξενοδοχείων καθώς κι απ’ τους παντοπώλες που είχαν μάθει στο βερεσέ και στο τεφτέρι και στην αρχή μας έβλεπαν παράξενα. Με τα χρόνια διαπίστωσαν όμως ότι τα λειτουργικά τους έξοδα μειωνόταν με την πραγματοποίηση των αγορών τους απ’ τα καταστήματά  μας κι έτσι φτάσαμε σήμερα να έχουμε τριάντα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Ο έλληνας επιχειρηματίας διακρίνεται για την προσαρμοστικότητά του κι εμείς του δίνουμε χαμηλότερες τιμές αφού κάνουμε μαζικές παραγγελίες. Όταν δυο συναλλάσσονται, πρέπει να κερδίζουν κι οι δυο γιατί διαφορετικά η συνεργασία έχει ‘κοντά πόδια’ όπως λέμε».

Το προφίλ της εταιρίας

Όπως ανέφερε ο κ. Παντελιάδης: «η εταιρία μας είναι καθαρά ελληνική, οικογενειακή επιχείρηση και σήμερα είναι Όμιλος εταιριών που ασχολούνται με το τρόφιμο. Διαθέτουμε και μια αλυσίδα καταστημάτων λιανικής με 41 υποκαταστήματα στην Αθήνα απ’ όπου αφουγκραζόμαστε τι θέλει ο καταναλωτής. Είμαστε στις 10 μεγαλύτερες αλυσίδες της Ελλάδος και προσπαθούμε να μείνουμε στις πέντε μεγαλύτερες. Απασχολούμε 3.000 άτομα σε όλη τη χώρα εκ των οποίων  50 στην Ξάνθη. Θέλουμε να γίνουμε η γέφυρα των επαγγελματιών από τις επαρχιακές πόλεις και γι’ αυτό καλούμε τους παραγωγούς να χτυπήσουν την πόρτα μας κι εμείς να διοχετεύσουμε στην αγορά τα ποιοτικά προϊόντα. Το μαγαζί της Ξάνθης είναι όμορφο και λειτουργικό και ευχαριστώ θερμά του αδελφούς Κουλούρα για την ανέγερση, τον Δ. Καλαϊτζή για τον μηχανολοηλεκτρολογικό εξοπλισμό καθώς και τα στελέχη της εταιρίας μας που το ‘έστησαν’. Υπάρχουν καταστήματα στην Καβάλα και την Αλεξανδρούπολη και στα σχέδιά μας είναι το επόμενο να είναι στην Κομοτηνή».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2007
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συγκίνηση, ευχές και υποσχέσεις στη Βιστονίδα

Με το καθιερωμένο τυπικό έγινε η παράδοση – παραλαβή στον δήμο Βιστονίδας προχθές παρουσία…