Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2007 Παιδική μόδα με ποιότητα και ντιζάιν

Παιδική μόδα με ποιότητα και ντιζάιν

0

Ο Γ. Μπαϊρας και η Π. Χατζοπούλου έφεραν στην Ξάνθη την παιδική σειρά ρούχων ‘miniraxevsky’ δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής από μεγάλη γκάμα ρούχων για όλες τις ώρες και για όλες τις ηλικίες από βρέφη μέχρι εφήβους.

Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 18.00΄, στον πεζόδρομο της Εθνικής στο νέο εμπορικό κέντρο της πόλης, έγινε ένα διαφορετικό πάρτυ που σηματοδότησε τα εγκαίνια του νέου καταστήματος που εμπλουτίζει την ξανθιώτικη αγορά.

Ο Γ. Μπαϊρας και η σύζυγός του Π. Χατζοπούλου έφεραν στην πόλη την σειρά παιδικών ρούχων ‘miniraxevsky’ σ΄ έναν ευχάριστο και άνετο χώρο, διακοσμημένο με χαρούμενα χρώματα δημιουργώντας το ευχάριστο περιβάλλον που ταιριάζει στους πελάτες που περιμένει.

Ξυλοπόδαρος, κλόουν, μπαλόνια

Εκτός απ’ το τελετουργικό που ακολούθησαν οι ιερείς κάνοντας τον αγιασμό, τα εγκαίνια θύμιζαν παιδικό πάρτυ με τη μουσική, τον ξυλοπόδαρο και τον κλόουν που μοίραζαν μπαλόνια στους μικρούς φιλοξενούμενους όσο οι γονείς ξεναγούνταν στον νέο χώρο. Ευτυχείς οι ιδιοκτήτες καλωσόριζαν όσους τους τίμησαν και ο πλούσιος μπουφές που περίμενε υπομονετικά, δέχτηκε τους παρευρισκόμενους μετά τον αγιασμό προσφέροντας υπέροχα εδέσματα και ποτά.

Ντιζάιν, ποιότητα, καλές τιμές

Στο νέο κατάστημα που διαθέτει αποκλειστικά τα ρούχα της σειράς ‘miniraxevsky’, δίνεται η δυνατότητα επιλογής ρούχων για βρέφη από 3 μηνών και βαφτιστικά αλλά και διάφορες σειρές όπως η ‘foreverfriends’ για παιδιά μέχρι δυο χρονών, η ‘disney’ και ‘raxevsy’ για παιδιά μέχρι 10 χρόνων και άλλες μέχρι και εφήβους 16 χρόνων.

Υπέροχα σχέδια και χρώματα σε υφάσματα άριστης ποιότητας από φόρμες μέχρι πολύ καλό ρούχο, για αγόρια και κορίτσια που θα κάνουν και τους γονείς να χαμογελούν με τις τιμές που θα τα αγοράσουν.

Όπως μας είπε η Δ. Ραξέφσκυ, η υπεύθυνη της σειράς που βρέθηκε στην Ξάνθη για τα εγκαίνια του καταστήματος, πίσω απ’ τα καταστήματα ‘miniraxevsky’ υπάρχει μια μεγάλη επιχείρηση με σχεδιαστές, δημιουργούς και επαγγελματίες που ασχολούνται με το παιδικό ρούχο. Αυτό δίνει τη δυνατότητα να τροφοδοτούνται με την τελευταία λέξη της παιδικής μόδας και τα 27 μαγαζιά που άνοιξαν τα τρία τελευταία χρόνια σε όλη την Ελλάδα, με ρούχα άριστης ποιότητας σε πολύ καλές τιμές. Ο Έλληνας γονιός διαθέτει χρήματα για το ντύσιμο του παιδιού του όπως ανέφερε η κ. Ραξέφσκυ και όσο πιο ανεπτυγμένη είναι μια περιοχή, τόσο περισσότερα διαθέτουν οι κάτοικοι για τα παιδιά τους ενώ θεωρεί ότι το κατάστημα της Ξάνθης είναι απ’ τα καλύτερα των επαρχιακών πόλεων, ανάλογο με την πόλη που την έχει ενθουσιάσει.

 

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2007
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Μικρότερος» κατά 8 εκ. ευρώ από τον προϋπολογισμό του 2006

Το κορυφαίο θέμα, της ψήφισης του προϋπολογισμού του δήμου Ξάνθης για το έτος 2007, αποτέλ…