Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2007 «Προσπάθεια νοθείας από ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ»

«Προσπάθεια νοθείας από ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ»

0

Προσπάθεια νοθείας από την ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ εν’ όψει των εκλογών του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης (21 Φεβρουαρίου) καταγγέλλει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.Μ.Ε.) που στηρίζει το ψηφοδέλτιο της ΕΣΑΚ στις εκλογές. Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του το Π.Α.Μ.Ε. καταγγέλλει:

Προσπάθεια νοθείας από ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ

«Για πρώτη φορά στα χρονικά γίνονται αρχαιρεσίες στο Ε.Κ. χωρίς να έχει προηγηθεί η επικύρωση των αντιπροσώπων από το Διοικητικό Συμβούλιο» και αναρωτιέται: «Τι φοβούνται άραγε; Τι μας κρύβουν; Πόσοι είναι οι διπλοψηφίσαντες; Πόσοι ανήκουν σε 2 σωματεία άσχετα μεταξύ τους;». Παράλληλα καταθέτονται στοιχεία: « Από τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει μέχρι στιγμής βρήκαμε σωματεία – σφραγίδες να παρουσιάζουν ψηφίσαντες εκατοντάδες εργαζόμενους. Υπάρχουν επώνυμα στελέχη της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ που ενώ δουλεύουν σε συνεταιριστικά εργοστάσια και είναι μέλη των σωματείων αυτών ψήφισαν σε κλαδικά σωματεία άσχετα μεταξύ τους».

Η καταγγελία καταλήγει: «ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ στην προσπάθειά τους να κερδίσουν την πλειοψηφία του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης ενεργοποιούν σωματεία, σφραγίδες, ψηφίζουν παράνομα, με στόχο να καθυποτάξουν το εργατικό κίνημα να εγκλωβίσουν τους εργαζόμενους του νομού , στην γραμμή της ηττοπάθειας, της μοιρολατρίας και του συμβιβασμού, στη λογική που τόσα χρόνια κινούνται»

Το Π.Α.Μ.Ε. καλεί τους εργαζόμενους του νομού να βγάλουν συμπεράσματα, να απομονώσουν τις δυνάμεις της ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ και να συσπειρωθούν στο συνεπές ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα στο Π.Α.Μ.Ε.

«Καλούμε τους συναδέλφους – αντιπροσώπους που μπορεί να μην συμφωνούν σε όλα μαζί μας, αλλά δεν γίνονται τέτοιες τακτικές νοθείας να ψηφίσουν τα ψηφοδέλτια της ΕΣΑΚ για να βγουν ενισχυμένες οι ταξικές δυνάμεις. Για να δυναμώσουν οι αγώνες μας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2007
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το ασφαλιστικό θα κριθεί στους δρόμους!

Crash test για την κυβέρνη…