Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2007 « Θα αγωνιστώ για μια μεγάλη νίκη του κινήματος μας»

« Θα αγωνιστώ για μια μεγάλη νίκη του κινήματος μας»

0

Στο λαό της Ξάνθης απευθύνεται με δήλωσή του ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Βουρβουκέλης, γνωστοποιώντας τους λόγους που τον ώθησαν στην κατάθεση υποψηφιότητας αλλά και εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στα μέλη του Εθνικού συμβουλίου που τον επέλεξαν για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη. Παράλληλα παρέχει μια ευκαιρία στους ψηφοφόρους του νομού να γνωρίσουν τη διαδρομή και τις καταβολές του μέσα από ένα βιογραφικό σε πρώτο πρόσωπο που καταδεικνύει ανάγκη για αμεσότητα στην επικοινωνία.
Δήλωση του Νίκου Βουρβουκέλη Υποψήφιου βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο νομό Ξάνθης
«Το να ασχοληθώ ενεργά με την πολιτική ήταν πάντα στους στόχους μου. Η επαγγελματική μου όμως ενασχόληση δεν μου το επέτρεπε. Στο παρελθόν είχα συμμετάσχει ως υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο που υποστηριζόταν από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις νομαρχιακές εκλογές του 1998. Τελευταία, και στο πλαίσιο της πολιτικής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ειδικά του προέδρου μας Γεωργίου Παπανδρέου για ανανέωση προσώπων στο κίνημα, μου έγινε πρόταση να ασχοληθώ ουσιαστικά με την πολιτική. Άλλωστε το όνομα ήταν γνωστό στα κεντρικά γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ανταποκρινόμενος λοιπόν σε αυτή την πρόταση του προέδρου για ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων για την ανατροπή μιας αναξιόπιστης κυβέρνησης που ουσιαστικά εξαπάτησε και κορόιδεψε τον λαό με τις υποσχέσεις της, κατέθεσα αίτηση υποψηφιότητας ως βουλευτής για το νομό μας στα κεντρικά γραφεία στην Αθήνα, θέλοντας έτσι να μετέχω ενεργά στα πολιτικά δρώμενα και να προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου μας. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του εθνικού συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που με επέλεξαν και τους υπόσχομαι ότι θα ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους, για μια μεγάλη νίκη του κινήματος μας».

Ποιος είναι ο Νίκος Βουρβουκέλης
«Γεννήθηκα το 1955 στη Βελόνη Αβδήρων Ξάνθης. Γονείς μου ήταν ο Γεώργιος και η Γενοβέφα Βουρβουκέλη. Ο πατέρας μου ήταν αγροφύλακας και η μητέρα μου γεωργός. Έχω δύο αδερφούς τον Δημήτριο, μεγαλύτερο, και τον Ιωάννη μικρότερο μου. Τελείωσα το μονοτάξιο Δημοτικό Σχολείο στη Βελόνη και συνέχισα στο εξατάξιο Γυμνάσιο Ξάνθης. Το 1975 με τις Πανελλήνιες εξετάσεις εισάγομαι στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απ’ όπου αποφοιτώ με υποτροφία του Εθνικού Ιδρύματος Υποτροφιών το 1981. Υπηρετώ την στρατιωτική μου θητεία ως οπλίτης ιατρός στο Δ’ Σώμα Στρατού Ξάνθης. Το 1983 διορίζομαι αγροτικός ιατρός στο χωριό Ζυγός του νομού Καβάλας. Το 1985 στο γενικό νοσοκομείο Ξάνθης ξεκινώ την ειδικότητα της Χειρουργικής. Από το 1986 έως το 1991 ειδικεύομαι στην Μαιευτική Γυναικολογία στην Α’ Πανεπιστημιακή Γυναικολογική- μαιευτική Κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και παίρνω τον τίτλο του ειδικού Μαιευτήρα Γυναικολόγου. Το 1991 επιστρέφω και εγκαθίσταμαι στη Ξάνθη και εξασκώ μέχρι και σήμερα το επάγγελμα του Μαιευτήρα-Γυναικολόγου ως ιδιώτης.
Το 1981 παντρεύομαι την Φλώρα Παπαβέργου από την Ξάνθη απόφοιτη Λυκείου και Σχολής Marketing και Λογιστικής. Έχουμε αποκτήσει τρεις γιους: τον Γεώργιο 25 ετών απόφοιτο τεχνολόγο γεωπόνο με ειδίκευση στην οινοποίηση και παράλληλα φοιτητή του Οικονομικού τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, τον Οδυσσέα 22 ετών φοιτητή τεχνολόγο γεωπόνο και τον Αλέξιο 14 ετών μαθητή της Γ’ Γυμνασίου.
Το 1999 ως οικογένεια δραστηριοποιούμαστε στην αναδιάρθρωση των καλλιεργειών στην περιοχή των Αβδήρων και φυτεύουμε αμπελώνα βιολογικής καλλιέργειας. Από το 2002 έως το 2006 ως ανώνυμη πλέον εταιρία «Κτήμα Βουρβουκέλη Α.Ε.» κατασκευάσουμε ένα μικρό σύγχρονο επισκέψιμο οινοποιείο στα Άβδηρα. Την επιχείρηση έχουν αναλάβει η σύζυγος μου Φλώρα και οι γιοι μου Γεώργιος και Οδυσσέας.
Από το 1976, φοιτητής, συμπορεύομαι με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Το 1985 εκλέγομαι πρόεδρος τον νοσοκομειακών ιατρών του γενικού νοσοκομείου Ξάνθης. Με εισήγηση μου, στον τότε υφυπουργού Υγείας κ. Φλώρο, ψηφίζεται ο νόμος που επιτρέπει στους ειδικευόμενους ιατρούς των περιφερειακών νοσοκομείων, μετά την λήξη της σύμβασης τους, να παραμένουν στην θέση τους έως ότου διοριστούν σε κεντρικό νοσοκομείο. Το 1993 εκλέγομαι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης και το 1996 επανεκλέγομαι και γίνομαι αντιπρόεδρος του Συλλόγου. Το 1998 συμμετέχω ως υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο που υποστηριζόταν από το ΠΑ.ΣΟ.Κ.».
Νικόλαος Βουρβουκέλης

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2007
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ελλάδα απεργεί και στέλνει το μήνυμα

Ενημέρωση στους ^…