Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2007 Κόψιμο βασιλόπιτας από την αντιπολίτευση του δήμου Τοπείρου

Κόψιμο βασιλόπιτας από την αντιπολίτευση του δήμου Τοπείρου

0

Μια ζεστή εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν οι εκλεγμένοι και οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Ενωτικό Δημιουργικό Όραμα», με τις οικογένειές τους, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2007 στο ξενοδοχείο «Φιλοξένια» στους Τοξότες.

Όπως τόνισε ο αρχηγός του συνδυασμού που μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου κατέχει τη θέση της αντιπολίτευσης του  Δήμου Τοπείρου, κ. Γ. Παυλακάκης: «θέλαμε να είναι μια συγκέντρωση μεταξύ μας και γι’ αυτό δεν κλήθηκε κανείς εκτός συνδυασμού, ούτε από το Δήμο αλλά ούτε και από τους πολιτικούς και τις αρχές του Νομού επειδή θέλαμε να υπάρξει μια επαφή μεταξύ μας στην αρχή της νέας χρονιάς αλλά και της νέας τετραετίας που άρχισε στα αυτοδιοικητικά τα νομού μας» ενώ αναφερόμενος στα αποτελέσματα των εκλογών είπε: «ο λαός του δήμου ψήφισε και μας έθεσε στην αντιπολίτευση. Η δουλειά που έχουμε είναι σημαντική και πρέπει να γίνει συλλογικά αφού η αντιπολίτευση δεν είναι ένα μόνο πρόσωπο. Θα ελέγχουμε τη δημοτική αρχή και θα συμμετέχουμε στις αποφάσεις που αφορούν στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή μας, για ένα καλύτερο αύριο για το δήμο μας. Η αξία της παράταξης που βρίσκεται στην αντιπολίτευση είναι μεγαλύτερη αφού έχει και πολλές ευθύνες. Η αξία δεν χάνεται και δεν πρέπει να χάνεται».

Ο Κ. Παυλακάκης εξέφρασε τις ευχαριστίες όλων, στους υποψήφιους που έδωσαν τον αγώνα τους και μέσα στις δυνατότητές του ο καθένας προσπάθησε για τη νίκη αλλά και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης που στήριξαν τον αγώνα της παράταξης χωρίς να έχουν οικονομικές συνεργασίες. Ωστόσο τόνισε ότι δεν ήταν ο τόπος και ο χρόνος κατάλληλος για απολογισμό κι έκλεισε ευχόμενος υγεία, ειρήνη και δύναμη και όρεξη για δουλειά.

Στην πίτα του συνδυασμού το φλουρί έπεσε στον συνδυασμό, κάτι που θεωρήθηκε καλός οιωνός για το μέλλον και το φλουρί στην πίτα των υπολοίπων έπεσε στην κ. Μακρίδη, σύζυγο του πλειοψηφίσαντα δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2007
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκλογή προέδρου και άλλων μελών

Επίσημη πρώτη του νέου δημοτικού συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιανουαρίου 2007 ημέρ…