Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2007 Η μεγάλη γιορτή του ΤΕΕ-ΙΕΚ ΟΑΕΔ Ξάνθης

Η μεγάλη γιορτή του ΤΕΕ-ΙΕΚ ΟΑΕΔ Ξάνθης

0

Στη μεγάλη άψογα σχεδιασμένη και άκρως επιτυχημένη εκδήλωση λήξης του διδακτικού έτους για τους διδάσκοντες και διδασκόμενους των Σχολών του ΟΑΕΔ Ξάνθης, βραβεύθηκαν οι πρωτεύσαντες εξαμήνων κατάρτισης αλλά και οι καλύτερες θεματικές εργασίες που παρουσιάστηκαν στις αρχές του νομού αλλά και τον κόσμο που είχε κατακλύσει την αίθουσα και τους εξωτερικούς χώρους των εγκαταστάσεων.

Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2007, στις 20.00΄, στις εγκαταστάσεις που στεγάζονται οι υπηρεσίες και οι Σχολές του ΟΑΕΔ Ξάνθης, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη λήξη του διδακτικού έτους 2006-2007, στην οποία παρευρέθηκαν οι Αρχές του Νομού αλλά και πλήθος κόσμου. Οι θεματικές εργασίες που παρουσιάστηκαν αλλά και τα βραβεία και τα αριστεία που δόθηκαν στους σπουδαστές, παρακολούθησαν ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμων, ο βουλευτής Ξάνθης Π. Σγουρίδης, ο Δήμαρχος Βιστονίδας Ν. Ζλάτκος, εκπρόσωπος του Υφυπουργού Ανάπτυξης Α. Κοντού, εκπρόσωπος του βουλευτή Φ. Τσαλίδη, ο Αντινομάρχης Π. Ταρενίδης, οι οποίοι απένειμαν και τα βραβεία στους σπουδαστές.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση των θεματικών εργασιών των σπουδαστών με όλα τα τεχνολογικά μέσα που απαιτεί μια παρουσίαση για να μεταδώσει το μήνυμά της ενώ στον εξωτερικό χώρο είχαν εκτεθεί εργασίες του τμήματος ηλεκτρολόγων και θερμοϋδραυλικών.

Στη συνέχει η Διευθύντρια του ΤΕΕ- ΙΕΚ Ξάνθης κ. Χ. Δημούδη, καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και διάβασε τους χαιρετισμούς των Διευθυντών των Σχολών της Ελλάδος.

Οι βραβεύσεις

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των εργασιών αλλά και των πρωτευσάντων σπουδαστών ανά εξάμηνο κατάρτισης. Στους χαιρετισμούς που απηύθυναν τόσο ο Μητροπολίτης Ξάνθης όσο και ο κ. Σγουρίδης και οι εκπρόσωποι, τονίστηκε η σημαντικότητα του έργου των Σχολών του ΟΑΕΔ σε μια εποχή που η έλλειψη ειδικευμένων τεχνικών αποτελεί μεγάλο πρόβλημα ενώ η Διευθύντρια και το διδακτικό προσωπικό έλαβαν τα θερμότερα συγχαρητήρια όλων που δήλωσαν ενθουσιασμένοι απ΄τις παρουσιάσεις των εργασιών κι όπως τόνισαν ήταν πλήρεις και με άψογη σύνθεση.

Όπως μας είπε η κ. Δημούδη: «φέτος για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν εργασίες και απ’ τα δυο τμήματα, το ΤΕΕ και το ΙΕΚ.. Οι εργασίες που θα πρώττευσαν από κάθε τμήμα, βραβεύθηκαν και με 500 ευρώ για κάθε ομάδα.. όσογια τα αριστεία προόδου των πρωτευσάντων ανά εξάμηνο κατάρτισης, οι σπουδαστές αυτοί έλαβαν και από 200 ευρώ ο καθένας τα οποία κατατέθηκαν στο λογαριασμό τους στην Τράπεζα».

Οι βραβευθέντες σπουδαστές

Οι βραβευθέντες σπουδαστές για το διδακτικό έτος 2006-2007, είναι:

Για τις Θεματικές Εργασίες:

Πρώτο βραβείο η Μερμικλή Ε. από το τμήμα «Τεχνικός Εφαρμογής Πληροφορικής με Πολυμέσα Δ1»

Πρώτο βραβείο οι Κοκαλίδης Β.., Μαλαματάς Κ., Χατζηπαναγιώτου Ο. του τμήματος «Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα Δ1».

Πρώτο βραβείο οι Αθανασίου Δ., Βαθρακίδου Μ., Ιωαννίδου Π., Μουρελάτου Β. του τμήματος «Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου».

Πρώτο βραβείο οι Τσιμουρτακίδης Δ., Πετρίδου Κ., Χατζηαθανασίου Π. του τμήματος «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης».

Πρώτο βραβείο οι Βαξεβάνη Μ., Χαραλαμπίδου Δ. του τμήματος «Στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας».

Πρώτο βραβείο ο Θεοδωρακάτος Α. του τμήματος ¨Τεχνικός Φαρμάκων, Καλλυντικών και παρεμφερών προϊόντων».

Πρωτεύσαντες σπουδαστές:

Αριστείο οι Καραγεωργίου Σ., Παπαβραμίδου Π. από το τμήμα «Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής με πολυμέσα Δ1».

Αριστείο οι Κοκαλίδης Β., Χατζηπαναγιώτου Ο. του τμήματος «Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα Δ1».

Αριστείο οι Σαρρής Α., Βαθρακίδου Μ., Ιωαννίδου Π. του τμήματος «Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου».

Αριστείο η Πατινιώτου Χ. του τμήματος «Στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας».

Αριστείο οι Οσμάνογλου Ν. και Τέζα Δ. από το τμήμα «Τεχνικός Τεχνολογίας Internet».

Αριστείο ο Μπουγιουκλης Λ. του τμήματος «Τεχνικός Αερίων Καυσίμων Β1».

Αριστείο ο Ζλάτκος Ζ. του τμήματος «Τεχνικός Αερίων Καυσίμων Β2».

Η εκδήλωση έκλεισε με δεξίωση που παρατέθηκε στον εξωτερικό χώρο των Σχολών με εδέσματα που ετοίμασαν οι σπουδαστές του τμήματος μαγειρικής.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2007
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Μικρότερος» κατά 8 εκ. ευρώ από τον προϋπολογισμό του 2006

Το κορυφαίο θέμα, της ψήφισης του προϋπολογισμού του δήμου Ξάνθης για το έτος 2007, αποτέλ…