Επιτέλους ενημέρωση!

0

Για το μεγάλο ζήτημα που απασχολεί το Νομό Ξάνθης και επιβάλλεται να βρεθεί λύση, το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, οι ‘Πολίτες για την Αλλαγή’ αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν ημερίδα τον Μάρτιο, με τη συμμετοχή ειδικών επιστημόνων, ανοιχτή σε όλους τους Ξανθιώτες.

Το έλλειμμα ενημέρωσης γύρω από το φλέγον ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων αποφάσισαν να καλύψουν οι ‘Πολίτες για την Αλλαγή’ με την διοργάνωση ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο.

Όπως μας ενημερώνει ο αρχηγός της αντιπολίτευσης του Δήμου Ξάνθης κ. Χ. Πούλιος: «σε συνέχεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την οποία θέσαμε το αίτημα για την ενημέρωση των πολιτών της Ξάνθης για το θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών και διαπιστώσαμε για άλλη μια φορά την αδιαφορία από πλευράς του Δημάρχου, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε εμείς μια ημερίδα. Στην ημερίδα θα κληθούν να συμμετέχουν ειδικοί επιστήμονες αλλά και αυτοδιοικητικοί παράγοντες που έχουν ασχοληθεί με το θέμα. Σκοπός μας είναι η ενημέρωση των πολιτών για τις δυνατότητες που υπάρχουν γύρω απ’ το φλέγον θέμα αλλά και τις επιλογές που δίνονται για την μεγαλύτερη και καλύτερη αξιοποίηση των απορριμμάτων με την λιγότερη ρύπανση του περιβάλλοντος».

Ήδη συλλέγονται στοιχεία για την ενημέρωση των επιστημόνων που θα συμμετέχουν και όπως μας αναφέρει ο κ. Πούλιος : «η ημερίδα θα είναι ανοιχτή για όλους τους Ξανθιώτες που ενδιαφέρονται και φυσικά ανάμεσα στους προσκεκλημένους θα είναι και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2007
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Όρκοι… και  υποσχέσεις από Τσακίρη – Σαλτούρο

Εναρμονισμένοι με το γιορτινό κλίμα και το πνεύμα των ημερών οι λόγοι που εκφωνήθηκαν την …