Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2007 Ενημερωτικό συνέδριο απ’ το δίκτυο ‘ΠΟΛΙΣ’

Ενημερωτικό συνέδριο απ’ το δίκτυο ‘ΠΟΛΙΣ’

0

Την πορεία αλλά και τις προοπτικές και τον σχεδιασμό του 2007 συζήτησαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του δικτύου δήμων ‘ΠΟΛΙΣ’ καθώς και τη συνεργασία με του δήμους της Βουλγαρίας που συμμετέχουν.

Την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2007 συνεδρίασε στις Σάππες το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του δικτύου διασυνοριακής συνεργασίας ‘ΠΟΛΙΣ’ που περιλαμβάνει  20 δήμους – μέλη και λειτουργεί στα πλαίσια του προγράμματος ‘ Intereg’ μεταξύ των χωρών Ελλάδας – Βουλγαρίας.

Συνέδριο ενημέρωσης του δικτύου

Όπως μας ενημέρωσε ο Πρόεδρος κ. Χαριτόπουλος: «στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου συμμετείχαν όλα τα μέλη πλην του κ. Χατζηευαγγέλου που απουσίαζε εκτός Θράκης. Συζητήσαμε την πορεία και την προοπτική του δικτύου και οι αποφάσεις που λήφθηκαν ήταν ομόφωνες. Στο σχέδιο δράσης για το 2007, ξεχωριστή θέση αποτελεί η απόφαση δημιουργίας γραφείων ενημέρωσης για το δίκτυο στις έδρες των συμμετεχόντων δήμων όπου θα μπορούν οι πολίτες να παίρνουν πληροφορίες για τη λειτουργία και τη δράση του δικτύου. Επίσης αποφασίστηκε η πραγματοποίηση συνεδρίου για τις δυνατότητες λειτουργίας και την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων αλλά και τη συνεργασία των δήμων Ελλάδας –Βουλγαρίας».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2007
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το πείραμα πέτυχε!

Με τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο απ’ τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες όσο κι απ’ τους ξανθιώ…