Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2007 Ενημερωτικό δισέλιδο για την ενοποίηση των πλατειών

Ενημερωτικό δισέλιδο για την ενοποίηση των πλατειών

0

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Νομού Ξάνθης προσπαθεί να ενημερώσει τους επαγγελματίες της πόλης για την ενοποίηση των πλατειών καλύπτοντας το κενό ενημέρωσης και λύνοντας απορίες

Το μεγάλο ζήτημα της ενοποίησης των πλατειών στην Ξάνθη που ετοιμάζεται να υλοποιήσει ο Δήμος, είναι ένα έργο που θα αλλάξει το πρόσωπο της πόλης και θα φέρει σημαντικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα αποτρέπουν τους οδηγούς να χρησιμοποιούν τα οχήματα στο κέντρο της.

Πολλοί από τους επαγγελματίες που είναι άμεσα εμπλεκόμενοι, δεν είναι ενήμεροι για το ακριβές πλάνο με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί η λάθος εντύπωση ότι θα ενοποιηθούν η κεντρική πλατεία με την πλατεία Ελευθερίας.

Όπως φαίνεται καθαρά από τη μελέτη του έργου που δημοσίευσε στις 5 Ιανουαρίου 2007 η εφημερίδα μας, η ενοποίηση αφορά την κεντρική πλατεία και την πλατεία Ηρώων.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών

Την ενημέρωση των επαγγελματιών της πόλης ανέλαβε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ν. Ξάνθης με την έκδοση ενός δισέλιδου ενημερωτικού φυλλαδίου. Όπως μας ενημερώνει ο Πρόεδρος κ. Σ. Τσιακίρογλου: με το δισέλιδο αυτό έντυπο, πληροφορούμε τους εμπλεκόμενους με την αγορά αλλά και όλο τον εμπορικό ιστό της πόλης, για το σχέδιο της ενοποίησης των πλατειών αφού επικρατεί λανθασμένη άποψη σε πολλούς απ’ τους επαγγελματίες. Το δισέλιδο θα είναι έτοιμο αύριο και θα μοιραστεί το σαββατοκύριακο. Μόλις ενημερωθεί η αγορά, την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιήσουμε μια δημοσκόπηση για να δούμε την άποψη των μελών της Ομοσπονδίας και να αποφασίσουμε αν θα πραγματοποιήσουμε συνάντηση  για να αποφασίσουμε την κοινή μας γραμμή».

Κλείνοντας ο κ. Τσιακίρογλου αναφέρει: «η ενημέρωση των εμπλεκομένων ήταν δουλειά του Δήμου Ξάνθης και το κενό αυτό καλείται να καλύψει τώρα το συνδικαλιστικό όργανο των επαγγελματιών. Δε μπορεί να προγραμματίζεται ένα έργο τέτοιας έκτασης και να μην ερωτώνται οι άμεσα ενδιαφερόμενοι».

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2007
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συγκίνηση, ευχές και υποσχέσεις στη Βιστονίδα

Με το καθιερωμένο τυπικό έγινε η παράδοση – παραλαβή στον δήμο Βιστονίδας προχθές παρουσία…