Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2007 Ενημέρωση και…φθορές για τη Νέα Δημοκρατία Ξάνθης

Ενημέρωση και…φθορές για τη Νέα Δημοκρατία Ξάνθης

0

Ενημέρωση των στελεχών της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης πραγματοποιήθηκε στη συνέλευση που συγκάλεσε το Προεδρείο της ΝΟΔΕ ενώ τα ξημερώματα της Κυριακής άγνωστοι έσκισαν τις αφίσες του Κ. Καραμανλή που έχουν αναρτηθεί στο εκλογικό κέντρο του κόμματος.
Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2007, στις 10.30΄ στο ξενοδοχείο ‘Ελισσώ’ πραγματοποιήθηκε Νομαρχιακή Συνέλευση της Νέας Δημοκρατίας που συγκάλεσε ενόψει των εκλογών το Προεδρείο της ΝΟΔΕ Ξάνθης.
Στη συνέλευση συμμετείχαν όλα τα στελέχη της ΝΟΔΕ Ξάνθης μεταξύ των οποίων βουλευτές, τέως βουλευτές, πολιτευτές, υποψήφιοι βουλευτές, ο Νομάρχης, Δήμαρχοι του Νομού, νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και μέλη Τοπικών Οργανώσεων και στελέχη του κόμματος.
Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης ακούσθηκαν απόψεις και θέσεις από πολλούς ομιλητές ενώ το μήνυμα που δόθηκε ήταν η ανάγκη για ενότητα και αγώνα, με στόχο την εκ νέου εκλογική νίκη του κόμματος στις προσεχείς εκλογές.
Βοήθεια στους πυροπαθείς
Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ξάνθης Σ. Μωραΐτης, για τα γεγονότα των προηγούμενων ημερών και τις τραγικές συνέπειες των πυρκαγιών στη Νότια Ελλάδα ανάφερε μεταξύ άλλων: « σύσσωμη η Ξανθιώτικη κοινωνία είναι συγκλονισμένη από την Εθνική τραγωδία.Η ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης, εκφράζει το βαθύ πόνο για τις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν και τις περιουσίες που καταστράφηκαν. Στις οικογένειες και στους συγγενείς των θυμάτων εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια. Καλούμε το σύνολο των στελεχών των μελών αλλά και των φίλων της Ν. Δ. να επαγρυπνούμε και να έχουμε όλοι μαζί τα μάτια και αυτιά μας ορθάνοιχτα, να περιφρουρούμε τον εθνικό μας πλούτο. Έναν πλούτο που η φύση στον Νομό μας χάρισε απλόχερα.
Επίσης καλούμε όλα τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους της Ν. Δ. να παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια οικονομική ή υλική, για την ανακούφιση των πληγέντων από την καταστροφή. Μια καταστροφή για την οποία όλοι ξέρουμε, ότι δυστυχώς δεν προκλήθηκε τυχαία».
Μειονοτική πολιτική
Συνεχίζοντας ο κ. Μωραΐτης αναφέρθηκε στις μεταρρυθμίσεις που προχώρησε η Νέα Δημοκρατία καθώς και τα αποτελέσματά τους ενώ για τη μειονοτική πολιτική τόνισε: «
είναι γεγονός πλέον ότι η Ν. Δ. έχει μια σύγχρονη ευρωπαϊκή μειονοτική πολιτική. Σήμερα μπορούμε να είμαστε όλοι υπερήφανοι γιατί η κυβέρνηση της Ν. Δ. έχει κάνει πράξη πλέον τον όρο Ισονομία – Ισοπολιτεία».
Κλείνοντας ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ τόνισε ότι το κόμμα κάνει την αυτοκριτική του και διεκδικεί το μέλλον κι όχι το Αλάθητο του Πάπα και κάλεσε όλους στον αγώνα που όπως χαρακτηριστικά είπε: «δεν πρέπει να λείψει κανείς».
Ευχαριστημένοι κι αισιόδοξοι
Ζητήσαμε απ’ τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ξάνθης να μας ενημερώσει για τη ΝΟΣ και τις θέσεις της ΝΟΔΕ στον προεκλογικό αγώνα και μας ανέφερε τα εξής: «σήμερα πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ΝΟΣ και αφορούσε τον προγραμματισμό και την εγρήγορση των μελών στην ενημέρωση του λαού της Ξάνθης μέσα από οργανωμένα μέλη και όσους έχουν τη δυνατότητα να πολλαπλασιάσουν τον πολιτικό λόγο της Νέας Δημοκρατίας, τις θέσεις και τις ιδέες της και στο πιο απομακρυσμένο σημείο του Νομού.
Όλα τα εκλεγμένα και επίλεκτα στελέχη μας ενημερώθηκαν για να μεταφέρουν τον πολιτικό λόγο σε όλη την κοινωνία του Νομού Ξάνθης προκειμένου να πάνε όλοι έτοιμοι να ψηφίσουν τον καλύτερο και για μας ο καλύτερος είναι η Νέα Δημοκρατία. Υπάρχει δυναμική νίκης και είμαστε όλοι απόλυτα ευχαριστημένοι απ’ τις ακαριαίες και πρωτόγνωρες για τη χώρα μας παρεμβάσεις στις περιοχές που επλήγησαν απ’ τις καταστροφικές πυρκαγιές ώστε να επουλωθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα και καλύτερα οι πληγές τις οποίες άνοιξαν οι κακόβουλοι εμπρηστές». Κλείνοντας ο κ. Μωραΐτης ανέφερε : «έχουμε πάρα πολλά επιχειρήματα, ο πολιτικός μας λόγος θα είναι μεστός και θα αναφέρει το έργο και τις συνέπειες του έργου της Νέας Δημοκρατίας. Έχουμε τόσα πολλά να πούμε στην κοινωνία του νομού μας που δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Θα είμαστε προσεκτικοί, δεν επιδιώκουμε την όξυνση. Θα είμαστε ήρεμοι και ήπιοι γιατί έχουμε επιχειρήματα. Οξύνουν τις καταστάσεις αυτοί που δεν έχουν πολιτικό λόγο, πολιτικές θέσεις και επιχειρήματα» ενώ για τη μειονότητα τόνισε ότι: «το κόμμα μας έκανε πράξη την ισονομία και την ισοπολιτεία κι είμαστε σίγουροι ότι η μειονότητα θα τιμήσει το κόμμα μας με την ψήφο της».
Φθορές στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας
Για τις φθορές που έγιναν από αγνώστους τα ξημερώματα της Κυριακής σε αφίσες που απεικόνιζαν τον Κ. Καραμανλή έξω απ’ το εκλογικό κέντρο του κόμματος, η ΝΟΔΕ Ξάνθης έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Καταδικάζουμε την απρόκλητη και άνανδρη συμπεριφορά των ανθρώπων του χθες, του παρελθόντος, της μισαλλοδοξίας, της όξυνσης και του σκοταδισμού, που επιχείρησαν να σκίσουν στο κεντρικό εκλογικό κέντρο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, δύο μεγάλες αφίσες, στις οποίες ήταν αποτυπωμένος ο Πρωθυπουργός της χώρας.
Αυτές οι πρακτικές, μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω, υποβαθμίζουν τον πολιτικό πολιτισμό, επιδιώκουν την όξυνση και δεν διαφέρουν από τους κακόβουλους εμπρηστές, που επιχείρησαν να πυρπολήσουν τη μισή Ελλάδα, με απρόβλεπτες συνέπειες σε ανθρώπινες ζωές και στον εθνικό μας πλούτο.Τους αφήνουμε στο παρελθόν τους και στη κρίση του Ξανθιώτη πολίτη.
Εμείς, θα προχωρήσουμε με αποφασιστικότητα, με δύναμη, με θάρρος και με συνέπεια στις πολιτικές μας θέσεις, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι μεταρρυθμίσεις και τα οράματα για τα οποία παλεύουμε.Για μια καλύτερη Ελλάδα, για ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά μας.
Αυτή είναι αδιαπραγμάτευτη επιλογή μας».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2007
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το ασφαλιστικό θα κριθεί στους δρόμους!

Crash test για την κυβέρνη…