Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2007 Διαλύεται η ‘Δημοκρίτεια’ Συνεταιριστική Τράπεζα

Διαλύεται η ‘Δημοκρίτεια’ Συνεταιριστική Τράπεζα

0

Η ‘Δημοκρίτεια Τράπεζα’ μια συνεταιριστική προσπάθεια των ξανθιωτών, που ξεκίνησε δειλά- δειλά πριν από μερικά χρόνια στην Ξάνθη δυστυχώς διαλύεται και καλούνται όσοι συνέταιροι το επιθυμούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Δημοκρίτειου Πιστωτικού Οργανισμού.

«Δυστυχώς, για διάφορους λόγους, δεν έγινε εφικτό να δημιουργήσουμε τη δική μας Τοπική Συνεταιριστική Τράπεζα» δήλωσε ο κ. Π. Μπαλαφούτης ανακοινώνοντας τη διάλυσή της και

 ανέφερε:  «Τα μέλη του διοικητικού και του εποπτικού συμβουλίου του συνεταιρισμού αισθάνονται την ανάγκη να σας ευχαριστήσουν όλους, γι’ αυτή τη προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί εμφορούμενοι από τη συνεταιριστική ιδέα. Όμως έμεινε κάτι στη πόλη μας, απ’ αυτή τη προσπάθεια μας και είναι το υποκατάστημα της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, η οποία είναι δημιούργημα των συνεταιριστικών τραπεζών : Αχαϊκής (Πάτρας), Δράμας, Δωδεκανήσου, Έβρου, Ευβοίας, Ιωαννίνων, Καρδίτσας, Κοζάνης, Κορινθίας, Λαμίας, Λέσβου-Λήμνου, Παγκρήτιας (Ηρακλείου), Πιερίας, Σερρών, Τρικάλων, Χανίων.

Όπως γίνεται αντιληπτό   η συνεργατική ιδέα σ’ αυτές τις   πόλεις της χώρας μας έχει αποτέλεσμα, γι’ αυτό ας τους ενισχύσουμε ο καθένας από εμάς ατομικά, στηρίζοντας το υποκατάστημα της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ τους στη πόλη μας».

Απόδοση της υπεραξίας

Ο κ. Μπαλαφούτης συνεχίζοντας δήλωσε ότι: «το διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού αποφάσισε: Όσοι συνεταίροι θέλουν να αναλάβουν την αξία των συνεταιριστικών τους μερίδων μαζί με το ποσό της αποζημίωσης ( υπεραξία),  για κάθε συνεταιριστική μερίδα,  να προσέλθουν πρώτα στα γραφεία του συνεταιρισμού τα οποία βρίσκονται δίπλα από τη Πανελλήνια Τράπεζα υποκατάστημα Ξάνθης.

Τα μέλη του Δ/Σ θα βρίσκονται στα γραφεία του συνεταιρισμού,για πιστοποίηση της ταυτότητας των μελών, από τη Τετάρτη έως Παρασκευή (07/03/07-09/03/07), από τις 18,30 έως 20,30 (απόγευμα) καθημερινά.

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

α) Αποδεικτικά κατάθεσης – Τίτλοι μερίδων

β) Για τα φυσικά πρόσωπα: Η αστυνομική ταυτότητα του μέλους.

Για τα νομικά πρόσωπα:Η προσκόμιση των δικαιολογητικών εκπροσώπησης.

Για τους κληρονόμους :Ληξιαρχική πράξη και πιστοποιητικό πλησιέστερων συγγενών. Ακόμη πρέπει να σας κάνουμε γνωστό ότι η από κοινού διαχείριση των χρημάτων μας, έχει απόδοση 57.97% σε  κάθε συνεταιριστική μερίδα  κάτι  το  οποίο  θα  διαπιστώσετε παραλαμβάνοντας τα χρήματα σας από τη ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ» ενώ έκλεισε εκφράζοντας την ελπίδα ότι: « στο μέλλον παρόμοιες προσπάθειες θα έχουν αίσιο αποτέλεσμα».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2007
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Νομικό κενό για τη βιοαιθανόλη

Πως χαρακτηρίζετ…