Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2007 Αποφασίστηκαν προληπτικοί και κατασταλτικοί αγορανομικοί έλεγχοι

Αποφασίστηκαν προληπτικοί και κατασταλτικοί αγορανομικοί έλεγχοι

0

Ευρεία σύσκεψη με πρωτοβουλία του Νομάρχη Ξάνθης κ. Γεωργίου Παυλίδη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στα πλαίσια του στόχου της συμβολής όλων των φορέων στην ομαλή ολοκλήρωση των φετινών Θρακικών Λαογραφικών Εορτών που κορυφώνονται το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Φεβρουαρίου 2007,  και την άψογη από κάθε άποψη φιλοξενία των επισκεπτών του Νομού. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ι. Χριστοφορίδης, ο Διευθυντής του Νοσοκομείου κ. Κ. Αντωνακάκης, ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης κ. Λ. Κωνσταντινίδης, οι αρμόδιοι Αντινομάρχες, των Προϊσταμένων των Δ/νσεων Υγείας κ. Α. Νεάρχου, Κτηνιατρικής κ. Σάββα Μ., Εμπορίου και Τουρισμού κ. Ι. Βακιάννης, της Προέδρου της Εταιρίας Τουριστικής προβολής του Ν. Ξάνθης κας Ε. Στάντσιου, για τη λειτουργία της αγοράς, των καταστημάτων προσφοράς υπηρεσιών και της προστασίας της δημόσιας υγείας. Στο τέλος υπήρξε ανταλλαγή απόψεων με τον Πρόεδρο της Ο.Ε.Β.Ε. κ. Σ.Τσιακίρογλου και τον εκπρόσωπο του Σωματείου Καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος κ. Δ.Πασσαλή.

Αποφασίσθηκε οι υπηρεσίες της Νομαρχίας να προβούν σε προληπτικούς αλλά και κατασταλτικούς αγορανομικούς και λοιπούς ελέγχους, πάντα κάτω από το πνεύμα συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί με τους συμπολίτες επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους και με την βεβαιότητα ότι θα επιβεβαιώσουν για άλλη μια φορά το υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματικής συνείδησης που τους διέπει. Στην ανακοίνωση της η Νομαρχία Ξάνθης τονίζει: « Όπως γίνεται αντιληπτό, είναι υποχρέωση και καθήκον όλων των εμπλεκομένων να επιδείξουν σύγχρονο επιχειρηματικό πνεύμα, ώστε να αποφευχθούν μεμονωμένα φαινόμενα, που μπορούν να βλάψουν τη φήμη και την καλή εικόνα της πόλεως και του Νομού μας. Η υγιής λειτουργία της αγοράς, επιβάλλεται να στηριχθεί όχι σε αστυνομεύσεις αλλά στην ειλικρινή συνεργασία όλων των κοινωνικών εταίρων και τον αλληλοσεβασμό επαγγελματιών και καταναλωτών».

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2007
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Μικρότερος» κατά 8 εκ. ευρώ από τον προϋπολογισμό του 2006

Το κορυφαίο θέμα, της ψήφισης του προϋπολογισμού του δήμου Ξάνθης για το έτος 2007, αποτέλ…