Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2007 Βιασμό, βία και σωματική βία καταγγέλλει 25χρονη από τα Βαφέικα

Βιασμό, βία και σωματική βία καταγγέλλει 25χρονη από τα Βαφέικα

0

Την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 13.00 στην Ξάνθη, 30χρονος κάτοικος Βαφέικων Ξάνθης, χρησιμοποιώντας σωματική βία, επιβίβασε την εν διαστάσει 25χρονη σύζυγο του, παρά τη θέληση της, στο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο του και στη συνέχεια την οδήγησε σε αγροτική περιοχή Μάνδρας Ξάνθης, όπου την ξυλοκόπησε προκαλώντας της σωματικές βλάβες και με την απειλή ότι θα την κάψει κρατώντας στα χέρια του φλόγιστρο και αναπτήρα, την εξανάγκασε σε συνουσία. Στη συνέχεια αφαίρεσε από την τσάντα της προσωπικά έγγραφα, (δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, διαβατήριο, κ.λ.π) τα οποία αφού κατέστρεψε, τα πέταξε σε άγνωστο σημείο. Δράστης μετά τις πράξεις του, με το ανωτέρω όχημα μετέφερε και άφησε την παθούσα κοντά στην οικίας της, στις 19.00 ώρα και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Η πράξη καταγγέλθηκε στην αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης στις 20.00 ώρα της ιδίας ημέρας Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του θύματος, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης. Δράστης αναζητείται.
Περισσότερες λεπτομέρειες του όλου θέματος που περικλείει και ορισμένα σκοτεινά σημεία, θα έχουμε στο επόμενο φύλλο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2007
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Νέο «χαράτσι στην άσφαλτο

Θρήνος στην Γκιώ_…