Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2006 Υποβάλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά

Υποβάλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά

0

Ενημερωτική σύσκεψη-συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο ξενοδοχείο Νατάσα των επαγγελματιών και βιοτεχνών της περιοχής μας.

Σκοπός της συγκέντρωσης, η ενημέρωση για το θέμα της διανομής των 200 στρεμμάτων στο πρώην εργοστάσιο ΔΕΡΑΣ και η παραλαβή της αίτησης με τα σχετικά δικαιολογητικά. Την πρωτοβουλία της σύσκεψης είχε η προσωρινή επιτροπή της προσπάθειας αυτής, μιας προσπάθειας ετών που δείχνει να παίρνει έναν δρόμο ολοκλήρωσης. Η προσωρινή επιτροπή ξεκίνησε την πρωτοβουλία ενημέρωσης των μελών γιατί αυτή ήταν ελλιπής από πλευράς δήμου και γιατί η ημερομηνία υποβολής των δικαιολογητικών λήγει στις 30 Οκτωβρίου 2006.

Έτσι οι παριστάμενοι βιοτέχνες, αφού ενημερώθηκαν προφορικά από τον Γιάννη Σιούτα, έλαβαν τα έντυπα τα οποία και θα συμπληρώσουν. Η κατάθεση αυτών θα γίνει στο δήμο Ξάνθης, αρμόδια η κ. Νικολάου.

Έντυπα για ενδιαφερόμενους επαγγελματίες-βιοτέχνες που δεν έχουν παραλάβει, υπάρχουν στο κατάστημα του κ. Γιάννη Σιούτα, στο κατάστημα του Άκη Τσάπαρη και στον Δήμο.

Μετά την υποβολή των δικαιολογητικών, επιτροπή θα εξετάσει αυτά για να διαπιστώσει κατά πόσο οι αιτήσεις πληρούν όσα ζητούνται για την παραχώρηση οικοπέδου.

Συζητώντας με τον Γιάννη Σιούτα, μας δήλωσε ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη να γίνει το βιοτεχνικό αυτό πάρκο που θα βοηθήσει πάρα πολύ τους επαγγελματίες και βιοτέχνες. Βέβαια απομένει ακόμη δρόμος αρκετός, όμως η αρχή έγινε, όλα θα πάνε καλά, ότι ξεκίνησε θα ολοκληρωθεί.

«Ε»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δοκιμή 2!

πλήρες …