Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2006 Εντυπωσίασαν τα κορίτσια του συλλόγου «Ερατώ»

Εντυπωσίασαν τα κορίτσια του συλλόγου «Ερατώ»

0

Σε «Νουν υγιή εν σώματι υγιή» …στην πράξη αποσκοπεί ο σύλλογος ενόργανης Γυμναστικής «Ερατώ» που πρόσφατα (3 Δεκεμβρίου) μαζί με το σύλλογο «Προμηθέας» επέδειξαν τη δουλειά τους στους αγώνες ενόργανης γυμναστικής και τραμπολίνο που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά για μικρές ηλικίες (5 – 13 ετών) στο κλειστό  γυμναστήριο «Ανάξαρχος» του Δήμου Ξάνθης.

Η πρωτοβουλία της διοργάνωσης των αγώνων ανήκει στην Αθλητική Ένωση Συλλόγων Γυμναστικής Βορείου Ελλάδας (ΑΕΣΓΒΕ) και  στον  υπεύθυνο για την ανάπτυξη της Γυμναστικής στη Βόρεια Ελλάδα κ. Τραϊανό Φώτη. Στους αγώνες συμμετείχαν οι δύο σύλλογοι της Ξάνθης  «Ερατώ» και «Προμηθέας».

Περίσσια η χάρη και η αρμονία των κινήσεων καθώς το άθλημα το διδάσκει αυτό… περίσσιο και  το αθλητικό πνεύμα των μικρών αθλητριών που αποτελούν τα νέα φυντάνια της γυμναστικής που αύριο μπορεί να αναδειχθούν σε ταλέντα. Εντυπωσίασαν τα κορίτσια του τραμπολίνο από το σύλλογο «Ερατώ», τα οποία φέτος είχαν και διακρίσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Ε.Γ.Ο. (Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία), που πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα, κάνοντας συλλογή από μετάλλια: 2η θέση στο ομαδικό κοριτσιών 12 ετών –  3 μετάλλια. 3η θέση στο ομαδικό κοριτσιών 10 ετών – 3 μετάλλια

Το Δ.Σ. του συλλόγου «Ερατώ» με επιστολή του ευχαριστεί το Δημαρχείο Ξάνθης για την παραχώρηση του χώρου διεξαγωγής των αγώνων , την Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., την Ε.Γ.Ο. και το καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Τραϊανό Φώτη για την υλική και ηθική βοήθεια. Επίσης ευχαριστεί όλους τους  γονείς που παρέχουν τη δυνατότητα στα παιδιά τους να γνωρίσουν το άθλημα, ένα άθλημα που τα βοηθά να κτίσουν γερό κορμί να είναι δυνατά, επιδέξια, πειθαρχημένα , να αποκτήσουν τη χάρη και την αρμονία στις κινήσεις τους που μόνο η ενόργανη γυμναστική μπορεί να προσφέρει. Σημειώνεται ότι προπονήτρια του συλλόγου είναι η κα Σερτάκοβα Λαρίσα που οργάνωσε το σύλλογο αυτό από το 1998 και είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής. με τίτλο master ενόργανης γυμναστικής από την πρώην Ε.Σ.Σ.Δ. Επίσης πρόεδρος του συλλόγου και καθηγήτρια επίσης,  είναι η κα Καραμούλα Ναταλία.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Θα ιδιωτικοποιήσετε και την ΔΕΗ»;

Μια κάιρια ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Παναγιώτης Σγουρίδης μαζί με τους βουλευτές Πιπεργ…