Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2006 Ομιλία Χατζηευαγγέλου που «βούλιαξε» τον Κύρνο

Ομιλία Χατζηευαγγέλου που «βούλιαξε» τον Κύρνο

0

Σ’ ένα λαϊκό πανηγύρι στον Κύρνο μίλησε ο Δήμαρχος Τοπείρου Στέλιος Χατζηευαγγέλου.

«Πώς να εκφράσω τη συγκίνησή και την αγάπη μου για τον τρόπο που με υποδεχθήκατε; Πώς να μιλήσω σε τέτοιο πλήθος με τέτοιο πάθος; Ο Κύρνος σήμερα, όπως και το Δέκαρχο και η Ηλιόπετρα και όλα τα άλλα χωριά που περάσαμε στέλνουν το μήνυμα της συντριπτικής νίκης της «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ» απ’ άκρη σ’ άκρη στο Δήμο μας.

Μας κατηγορούν ότι μιλάμε σε άδειες καρέκλες και στέλνουμε ψεύτικες ανακοινώσεις. Αν τολμούν ας έρθουν να μας δουν. Κι ας έρθουν να μας δουν εδώ που μιλάμε στο Πολυπολιτισμικό Κέντρο του Κύρνου που είναι έργο δικό μας… αλλά αυτοί δεν το γνωρίζουν, γιατί δεν το έχουν δει, αφού ποτέ δεν πέρασαν απ’ τα χωριά μας και είναι χρόνια απόντες απ’ την περιοχή και τα προβλήματά σας.

Εμείς, πέρα απ’ το κτίριο αυτό, το κτίριο πολιτισμού, που θα το παραδώσουμε σε σας για να το χρησιμοποιήσετε για τις ανάγκες σας, για τον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού, για τη νεολαία, για το ιατρείο, κάναμε εργασίες στο σχολείο, στο γήπεδο, κάνουμε μεγάλο έργο στο χωριό με τις ασφαλτοστρώσεις, με γέφυρες, με κανάλια, με τμήματα του αποχετευτικού, με αντικατάσταση στο δίκτυο ύδρευσης. Και συνεχίζουμε με ό,τι ζητάει το χωριό, με ότι θα συναποφασίσουμε, γιατί έτσι πορευόμαστε τόσα χρόνια κι εσείς το γνωρίζετε καλά. Θα ολοκληρώσουμε τα αποχετευτικά και αντιπλημμυρικά έργα, θα κάνουμε το μιναρέ στο τζαμί που οι άδειες βρίσκονται ήδη για έγκριση στην Περιφερειακή Διοίκηση. Θα κάνουμε την περίφραξη των νεκροταφείων, αλλά κύρια θα συνεχίσουμε την ίδια πολιτική, τη δικιά μας πολιτική και θα υπερασπιστούμε και θα προστατέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα δικαιώματά σας.

Σας περιμένουμε όλους σας το Βράδυ στις 15 του Οκτώβρη να γιορτάσουμε τη νίκη μας, που θα οδηγήσει το δήμο μας ακόμα πιο μπροστά στη θέση που του αξίζει και που αξίζει σε όλους εσάς».

ΔΕΙΛΟΙ & ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ & ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΠΟΝΤΕΣ

Επιπλέον θέση πήρε ο συνδυασμός «Νέα Εποχή» για την «απάντηση» του αντίπαλου συνδυασμού:

«Μετά την «σκληρή απάντηση» Παυλακάκη, στο δελτίο τύπου του συνδυασμού της «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ» ένα μόνο έχουμε να τους πούμε:

Όλος ο κόσμος ξέρει ποιοι είναι οι μονίμως απόντες από την κοινωνία και τα προβλήματά των συνδημοτών μας.

Ας σιωπήσουν γιατί θα μας αναγκάσουν να ονομάσουμε υποψηφίους τους που ξέχασαν ακόμα και τα χρέη τους στο δήμο από το 1994 και που έσπευσαν 10 μέρες πριν τις εκλογές να τα πληρώσουν, φοβούμενοι το ασυμβίβαστο της υποψηφιότητάς τους ή για άλλους υποψηφίους τους με τελεσίδικες καταδίκες για ψεύτικες βεβαιώσεις οικογενειακής κατάστασης κλπ κλπ.

Και τους προκαλούμε:

Ας στείλουν έστω και ένα δελτίο τύπου που να δείχνει τη συμμετοχή του κόσμου στην προεκλογική κοροϊδία τους.

Εμείς καθημερινά στέλνουμε σε όλα τα ΜΜΕ φωτογραφίες από τις συγκεντρώσεις μας που μιλάνε από μόνες τους.

Σε λίγες μέρες οι δημότες του Τοπείρου θα τους στείλουν στο περιθώριο όπως τους αξίζει».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα επακόλουθα της βιοαιθανόλης για την ΕΒΖ

«Διέβη τον Ρουβίκωνα» η ΕΒΖ με την πρόσφατη απόφαση του Δ.Σ της εταιρείας για μετατροπή τω…