Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2006 Για όλους και για όλα μίλησε ο Δ. Μπένης

Για όλους και για όλα μίλησε ο Δ. Μπένης

0

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε το απόγευμα της Τρίτης, σε ξενοδοχείο της πόλης ο επικεφαλής του συνδυασμού «Η Ξάνθη μας ενώνει» κ. Δ. Μπένης. Βέβαια η συνέντευξη περιστράφηκε γύρω από την συμμετοχή ή όχι του συνδυασμού στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, με τον κ. Μπένη να τονίζει αρχικά ότι σκοπός του συνδυασμού του δεν ήταν η επαγγελματική και κοινωνική ανέλιξη των στελεχών του, αλλά η προσφορά στους κατοίκους της Ξάνθης και τον τόπο γενικότερα, «για μας ο Δήμος δεν είναι η σκάλα για την πολιτική μας ανέλιξη και τις προσωπικές μας φιλοδοξίες. Είναι το μπαλκόνι απ’ όπου θα ατενίσουμε μακριά, θα ονειρευτούμε, θα δημιουργήσουμε», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Προσωρινή «παύση» της λειτουργίας του συνδυασμού

Ο Συνδυασμός «Η Ξάνθη μας ενώνει» σταματά προσωρινά την λειτουργία του, δεν θα συμμετάσχει στις Δημοτικές Εκλογές και μετατρέπεται σε φορέα προβληματισμού και διαλόγου. Οι λόγοι της μη συμμετοχής:

1)Η αλλαγή του εκλογικού νόμου, με τον οποίο εκλέγεται Δήμαρχος με 42%, γεγονός που σύμφωνα με τον κ. Μπένη δεν επιτρέπει την επιβίωση ανεξάρτητων συνδυασμών.

2)Η απόλυτη κομματικοποίηση των τοπικών εκλογών, με τον κ. Μπένη να υποστηρίζει ότι τα κόμματα θα πρέπει να μένουν μακριά από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Στήριξη σε κανέναν

Τέλος, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Η Ξάνθη μας ενώνει», τόνισε ότι δεν πρόκειται να δώσει γραμμή στήριξης σε κανέναν από τους δυο συνδυασμούς, τονίζοντας ότι οι φίλοι του μπορούν να στηρίξουν όποιον θέλουν, σημειώνοντας ότι έξι μέλη του συνδυασμού κατεβαίνουν υποψήφιοι με τα ψηφοδέλτια που στηρίζουν τα δυο μεγάλα κόμματα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αύξηση του τροφείου στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου

Ο… χορός των ανατιμήσεων όλων των αγαθών και των υπηρεσιών δεν μπορούσε ν’ αφήσει… απ’ έξω…