Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2006 Επώνυμα κρύσταλλα, πορσελάνες, ανοξείδωτα

Επώνυμα κρύσταλλα, πορσελάνες, ανοξείδωτα

0

Το καλοστημένο κρυστάλλινο σπίτι των ειδών ‘ΙΩΝΙΑ’ που περιμένει τους ξανθιώτες να θαυμάσουν και να αποκτήσουν κάτι από τα υπέροχα κρύσταλλα, πορσελάνες και ανοξείδωτα σκεύη για να καλύψουν τις μικρές ή μεγαλύτερες ανάγκες και του πιο μοντέρνου σπιτιού.

Η οικογένεια Γκιολδέλη που εδώ και 35 χρόνια έχει συνδέσει το όνομά της με τα κρύσταλλα και τα είδη σπιτιού στη Ξάνθη, έκανε το επόμενο βήμα ανοίγοντας ένα καινούργιο κατάστημα. Στο εμπορικό κέντρο ‘Cosmos’, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2006, έγιναν τα εγκαίνια ενός καλαίσθητου, μοντέρνου χώρου όπου στους δυο ορόφους του και ο πιο απαιτητικός καταναλωτής μπορεί να βρει αυτό που χρειάζεται και τον εκφράζει από τη μεγάλη ποικιλία των ειδών ‘ΙΩΝΙΑ’.

Κρύσταλλα για καθημερινή αλλά και πιο επίσημη χρήση, στο κλασσικό διάφανο αλλά και σε υπέροχα μοντέρνα χρώματα και σχέδια που αιχμαλωτίζουν το βλέμμα και φτιάχνουν τη διάθεση μετατρέποντάς τα σε κοσμήματα σε κάθε τραπέζι γεύματος ή δείπνου.

Πορσελάνες με υπέροχα σχέδια και τη γνωστή άριστη ποιότητα ‘ΙΩΝΙΑ’ που εγγυάται τη χρηστικότητα, την ευκολία αλλά και τη μακροβιότητα των χρωμάτων που έχουν θέσει την εταιρία στις υψηλότερες θέσεις προτίμησης πολλών γενιών.

Ανοξείδωτα σκεύη με την καλύτερη δυνατή αντοχή και μοντέρνο σχεδιασμό που κοσμούν και την πιο σύγχρονη κουζίνα.

Όπως μας ενημερώνει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κ. Παναγιώτης Γκιολδέλης: « εκτός από το μαγαζί μας στην οδό Καραολή, έχουμε την αποκλειστικότητα των ειδών ‘ΙΩΝΙΑ’ στο νέο μας κατάστημα στο εμπορικό κέντρο ‘Cosmos’.Απόφαση της εταιρίας είναι να διαθέτει τα προϊόντα της μέσα από τα είκοσι καταστήματά της που υπάρχουν στην Ελλάδα και ο σχεδιασμός περιλαμβάνει τη δημιουργία άλλων σαράντα μέσα στα επόμενα δυο χρόνια».

Τα προϊόντα ‘ΙΩΝΙΑ’ διατίθενται μόνο στο κατάστημα και υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας και άμεσης παράδοσης σχεδίων που κυκλοφορούν σε όλη την Ελλάδα και τις ευρωπαϊκές χώρες που πραγματοποιούνται εξαγωγές. Ο κ. Γκιολδέλης μας αναφέρει επίσης ότι: «παρέχουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας της on-line παραγγελίας, στις τιμές που υπάρχουν σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων ανά την Ευρώπη».

Μια βόλτα από το κατάστημα μπορεί  καλύψει από την πιο μικρή μέχρι και τη μεγαλύτερη ανάγκη και του πιο απαιτητικού πελάτη.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Οι γυναίκες της μειονότητας κοντά στην Καραχασάν

Συνεχίζει τις περιοδείες και τις επαφές με τους κατοίκους του νομού η υποψήφια υπερνομάρχη…