Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2006 Ένα ευχάριστο διάλειμμα στον προεκλογικό αγώνα…

Ένα ευχάριστο διάλειμμα στον προεκλογικό αγώνα…

0

Με την ευκαιρία της ονομαστικής της γιορτής αλλά και της καθόδου της ως υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με τον συνδυασμό του κ. Στυλιανίδη: «Ξάνθη Πρότυπο Δημιουργίας 2006», η κα Πέλα Βώβου διοργάνωσε μια γιορτή την Κυριακή στις 8 μ.μ. στο DE STYL, καλώντας τους φίλους της και τους συνδημότες που τη στηρίζουν,  προσφέροντας μια όμορφη βραδιά ως «ευχαριστώ» για τη θετική στάση τους και τη στήριξή τους στην προεκλογική περίοδο, μια νότα χαλάρωσης μέσα στον τεταμένο ρυθμό των ημερών.

Λαμπεροί οικοδεσπότες η ίδια και ο σύζυγός της υποδέχονταν τους προσκεκλημένους που πρόθυμα παρά τον καιρό ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της. Ανάμεσά τους ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μιχάλης Στυλιανίδης με τη σύζυγό του ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γιώργος Παυλίδης, ο βουλευτής κ. Φίλιππος Τσαλίδης πολλοί συνυποψήφιοί της όπως η κα Σαλή Ογλού Ντιλέκ, τους οποίους η κα Βώβου ευχαρίστησε ξεχωριστά ευχόμενη «Καλή επιτυχία»!  

Μια νέα γυναίκα, πετυχημένη επαγγελματικά, εκδηλώνει τη διάθεσή της να ασχοληθεί με τα κοινά, να προσφέρει στην  «Ξάνθη, την πόλη της ζωής μας» έχοντας τα εχέγγυα των δυνατοτήτων, των γνώσεων και των εμπειριών της, η κα Βώβου, σίγουρα αποτελεί «δυνατό χαρτί» για το συνδυασμό Στυλιανίδη.

Της ευχόμαστε: «Καλή επιτυχία»!

Μαριάννα Ξανθοπούλου

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κόντρα βορρά – νότου για το βαμβάκι

Oι αλλαγές που φέρνει η νέα KAΠ ξεσηκώνουν θύελλα αντιδράσεων στους βαμβακοπαραγωγούς, ιδι…