Δεν τηρήθηκαν ούτε τα προσχήματα!

0

Αλλαγή σκηνικού πλέον στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Αυτό προδικάζεται ολοφάνερα από την εμφανή στάση και συμπεριφορά του επικεφαλής του συνδυασμού Πολίτες για την Αλλαγή κ.Χρίστου Πούλιου.

Με αφορμή λοιπόν την απόφαση του σημερινού δημοτικού συμβουλίου για την αύξηση διαφόρων δημοτικών τελών, υπήρξε μια άμεση αντίδραση του συνδυασμού που καυτηριάζει την τακτική της δημοτικής πλειοψηφίας.

Η οποία, κατά τον Πούλιο, αντί να κάνει σωστή διαχείριση στις δημοτικές επιχειρήσεις, «φορτώνει» αυξήσεις τελών που πληρώνουν οι δημότες χωρίς δικαίωμα άρνησης.

Ο συνδυασμός Πολίτες για την Αλλαγή υπόσχεται παρουσία και έλεγχο μέσα κι έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο και πρώτο δείγμα γραφής είναι το παρακάτω κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα για το θέμα των αυξήσεων στα δημοτικά τέλη που ψήφισε η δημοτική πλειοψηφία του δημάρχου Μιχ.Στυλιανίδη προχθές με τις ψήφους μόνον της πλειοψηφίας.

Το κείμενο

Δεν άργησαν…

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρίς, έπεσαν τα προσωπεία.

Πριν ακόμα σβήσει η ηχώ των προεκλογικών εξαγγελιών για συγκράτηση ή και μείωση των έτσι και αλλιώς δυσβάσταχτων δημοτικών τελών, μπήκε το θέμα της αύξησής τους!

Και μπήκε προς συζήτηση το θέμα, στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο, μία εβδομάδα μόλις μετά τις εκλογές!

Δεν τηρήθηκαν ούτε τα προσχήματα!

Η αλαζονεία και η έπαρση της εξουσίας σε όλο της το μεγαλείο!

Τα ερωτήματα πολλά και οι απαντήσεις προφανείς για τους συνδημότες μας:

1. Γιατί δεν έγινε η αύξηση πριν τις εκλογές;

2. Γιατί εξαγγέλθηκαν προεκλογικά συγκρατήσεις ή και μειώσεις δημοτικών τελών;

3. Γιατί τα περίφημα ελλείμματα του Δήμου και των Δημοτικών Επιχειρήσεων δεν καλύπτονται με περιστολή δαπανών και με ορθολογικότερη χρήση του ανθρώπινου δυναμικού και των λοιπών πόρων;

4. Γιατί οι αδυναμίες του Δήμου μετακυλίονται στις πλάτες των δημοτών;

Οι συνδημότες μας παρακολουθούν με απορία και έκπληξη τα συμβαίνοντα. Οι «ΠΟΛΙΤΕΣ για την ΑΛΛΑΓΗ» θα είναι η φωνή τους μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Και δεσμεύονται ότι τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο στο Δήμο Ξάνθης καθ’ όλη τη διάρκεια της επόμενης τετραετίας. Και έλεγχος θα υπάρχει και παρεμβάσεις θα γίνονται και πάνω απ’ όλα εποικοδομητικές προτάσεις για το καλό του τόπου μας και των συνδημοτών μας. Όλα στο φως και στην κρίση των δημοτών!

 «ΠΟΛΙΤΕΣ για την ΑΛΛΑΓΗ»

ΑΛΛΑΓΗ στην πράξη   –   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στην πράξη

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Αν έχεις φίλο …υφυπουργό διάβαινε…»!

Συνάντηση είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος της Βιστονίδας κ. Τσολακίδης, με τον υφυπουργό Απασχό…