Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2005 Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έκοψε την βασιλόπιτά του

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έκοψε την βασιλόπιτά του

0

Το περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ξάνθης, πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτάς του, το απόγευμα της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου στο κτήριό του, επί της οδού Βενιζέλου, με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονα, παρουσία αρχών του τόπου.

Ο Σεβασμιότατος επαίνεσε το έργο και την προσφορά των εθελοντών, τονίζοντας ιδιαίτερα τη συμμετοχή τους στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Δρυμιάς καθώς και του Ψυχολογικού Κέντρου στα Άβδηρα.

Αψηφώντας τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, παρέστησαν εκπρόσωποι του Υφυπουργού κ. Αλέξανδρου Κοντού, και του Βουλευτή Φίλιππου Τσαλίδη.

Το Δήμο Ξάνθης εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Μπαλτατζής, τον Δήμο Τοπείρου ο Αντιδήμαρχος κ. Καζάκος, τον Διοικητή του Δ’ Σώματος ο Αντισυνταγματάρχης κ. Μπόλης, και το 412 Στρατιωτικό Νοσοκομείο η Διευθύνουσα κ. Μπόλη.

Την Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Ξάνθης εκπροσώπησε η πρόεδρος κ. Τζόλα.

Η παρουσία της Προέδρου κ. Χαρίκλειας Μαργαριτοπούλου, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και των ένστολων εθελοντριών Αδελφών, των εθελοντών Σαμαρειτών και των εθελοντών της Κοινωνικής Πρόνοιας έδωσε ιδιαίτερο εορταστικό χρώμα στην εκδήλωση.

Το φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε στον εκπρόσωπο του κ. Κοντού και το φλουρί των εθελοντών έπεσε σε εθελόντρια της κοινωνικής πρόνοιας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2005
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Νέες αυξήσεις τα καύσιμα

Αλλαγές προβλέπονται από το Υπουργείο Ανάπτυξης. Μιλάει στο «Ε» ο Πρόεδρος Βενζινοπωλών Ξά…