Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2005 Ο πρόεδρος της ΣΕΒΑΘ κ. Ράπτης μιλά στο «Ε»: «Με υποσκελίζουν…»

Ο πρόεδρος της ΣΕΒΑΘ κ. Ράπτης μιλά στο «Ε»: «Με υποσκελίζουν…»

0

Ράπτης: «Τελειωμένη δουλειά το δάνειο…έχω την απόφαση στα χέρια μου»!

«Όχι πολιτική σε βάρος της ΣΕΒΑΘ

 

Ενώ οι εργαζόμενοι της ΣΕΒΑΘ συνεχίζουν να βρίσκονται στους δρόμους, πότε σε κατάληψη της ΑΤΕ Ξάνθης, πότε στη Νομαρχία, δηλώνοντας ότι θα συνεχίζουν τον αγώνα τους μέχρι δικαίωσης και ενώ ο πρόεδρος του σωματείου της ΣΕΒΑΘ κ. Χρυσοχοϊδης, μεταβαίνοντας στην Αθήνα, ενημέρωσε όλα τα κόμματα για το πρόβλημα της ΣΕΒΑΘ…αποκομίζοντας μόνο τη στήριξή τους και επί της ουσίας ουδέν…και ενώ υπάρχει έντονη φημολογία ότι θα βγουν και οι τοματοπαραγωγοί στους δρόμους στο πλευρό των εργαζομένων, αφού και τους ίδιους «καίει»το θέμα της ΣΕΒΑΘ, ο πρόεδρος της Διοίκησης της ΣΕΒΑΘ συνεχίζει απ’ το μετερίζι των Αθηνών…το δικό του τον αγώνα. Επαφές, διαβουλεύσεις, συναντήσεις με «σύμμαχο» τον κ. Κοντό.

Μιλώντας στο «Ε» από την Αθήνα την Παρασκευή, δήλωσε …ασυγκράτητα αισιόδοξος, χαρακτηρίζοντας «τελειωμένη δουλειά», την υπόθεση του δανείου των 6 εκ. ευρώ, αφού: «έχω στα χέρια μου την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών…»!

Δήλωσε ότι Δευτέρα με Τρίτη η θετική έκβαση του θέματος θα είναι δεδομένη και αυτό βέβαια σε πρώτη φάση, όσον αφορά στο σκέλος του δανείου. Σε ερώτησή μας αναφορικά με το δεύτερο σκέλος, που αποτελεί επίσης αίτημα, αυτό του σχεδιασμού και της πολιτικής βούλησης για την διασφάλιση της βιωσιμότητας της εταιρείας μακροπρόθεσμα, τόνισε, ότι το δάνειο είναι αρκετό να… ανακουφίσει προς το παρόν την εταιρεία να την βοηθήσει ν’ αντεπεξέλθει στα τρέχοντα έξοδα. Βέβαια το σχεδιασμό και την πολιτική βούληση της κυβέρνησης τη θεωρεί δεδομένη και ότι όλα θα πάνε καλά!

Δήλωσε απερίφραστα ότι όλο αυτό τον καιρό ο ίδιος και η διοίκηση ήταν στο πλευρό των εργαζομένων συμμεριζόμενοι την αγωνία για την τύχη της ΣΕΒΑΘ, παράλληλα δεν εξεδήλωσε τον παραμικρό ενδοιασμό ν’ απαντήσει στην ερώτηση: «…γιατί δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση Τσαλίδη», για την οποία κατηγορήθηκε από τον κ. Τσαλίδη.

Απάντηση Ράπτη – καταπέλτης: «Όχι πολιτική σε βάρος του πτώματος της ΣΕΒΑΘ»!

Επίσης δήλωσε ότι πολλοί το τελευταίο καιρό τον υπονομεύουν κατονομάζοντας τον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο. Μάλιστα διέψευσε ρεπορτάζ του «Μαχητή» που αναφερόταν σε έντονες φραστικές αψιμαχίες Ράπτη – Καρυπίδη.

Επιφυλάχτηκε δε να μιλήσει ανοιχτά τις επόμενες μέρες – που θα’ χουν τελειώσει όλα – για όλους και για όλα!

 

Μαριάννα Ξανθοπούλου

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2005
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ταράχτηκαν τα νερά… των επιχειρήσεων με το ενιαίο ωράριο

Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ξάνθης: «Το ενιαίο ωράριο θα μας εξοντώσει…». Αναταράχτηκαν τα νερά…ανήμ…